Spectacol de zile mari cu Lidia Buble şi Akcent! Foc de artificii impresionant! GALERIE FOTO, VIDEO

Spectacol de zile mari cu Lidia Buble şi Akcent! Foc de artificii impresionant! GALERIE FOTO, VIDEO
Zilele Oraşului, ediţia 2015, s-au încheiat duminică seara cu un show incendiar în Centrul Vechi, la care au luat parte mii de botoşăneni.

Prezenţa spectatorilor în ultima seară dedicată acestui eveniment a fost mai numeroasă decât în serile precedente, artiştii care au urcat pe scenă reuşind să anime publicul în permanenţă. Spectacolul ce a avut loc pe scena amplasată în Centrul Istoric a fost deschis de artişti locali, după care în jurul orei 21.00 a urcat pe scenă cunoscutul cântăreţ Aurel Moldoveanu, care a fost de nenumărate ori până acum la Botoşani.

Plin de energie, Moldoveanu şi-a început prestaţia urându-le “La mulţi ani" tuturor botoşănenilor. Acesta a interacţionat în permanenţă cu publicul iar la un moment dat a coborât de pe scenă şi s-a urcat pe gardurile de protecţie unde, ţinut de câteva persoane pentru a nu cădea, a interpretat mai multe piese.

Atracţia serii au fost însă Lidia Buble şi Adi Sînă, de la Akcent. Timp de aproape o oră cât a durat show-ul acestora sute de persoane au dansat şi au fredonat melodii interpretate de cei doi. “Kamelia", “Noi simţim la fel", “Dilema", dar şi piese cu care s-a lansat trupa Akcent, sunt doar câteva dintre cele care au răsunat în Centrul Vechi al municipiului Botoşani.

Lidia Buble a cucerit publicul botoşănean cu dansurile ei lascive, iar la un moment dat i-a surprins pe toţi interpretând şi muzică populară. Ea a fredonat şi câteva versuri dintr-o manea, după ce mai multe voci din rândul spectatorilor au cerut acest lucru.

Cei doi artişti nu au coborât de pe scenă decât după ce au mai făcut câteva bisuri, iar la maşina au fost asaltaţi de fanii dornici să aibă o fotografie sau un autograf de la artiştii lor preferaţi.

Seara s-a încheiat cu un impresionant foc de artificii, iar sute de botoşăneni şi-au scos telefoanele pentru a imortaliza momentul.

Zilele Oraşului, ediţia 2015, s-au desfăşurat în perioada 23-26 aprilie.
 
































 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Beneficiarii de alocații și indemnizații își vor primi banii începând de luni!

astăzi, 09:19
15

Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- Alocația lunară de plasament;- Alocația lunară de plasament pentru copilul cu handicap;- Indemnizația de sprijin pentru plasament;...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfinţii Mucenici Petru, Dionisie şi Paulin

astăzi, 08:17
31

Pe vremea când Imperiul Roman era condus de împăratul Deciu (249-251), aprig prigonitor al creştinilor, Sfântul Mucenic Petru, un tânăr frumos şi viteaz, a fost prins de p...

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
386

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...