Iohannis, criticat pentru ca si-a luat sotia la Bruxelles si "atitudinea de lumea a treia" fata de jurnalisti

Iohannis, criticat pentru ca si-a luat sotia la Bruxelles si "atitudinea de lumea a treia" fata de jurnalisti
Presedintele Klaus Iohannis este criticat pentru ca sotia sa, Carmen Iohannis, a fost inclusa in delegatia oficiala care s-a deplasat la Bruxelles, la reuniunea Consiliului European, dar si pentru refuzul de a raspunde intrebarilor jurnalistilor.

Cel care isi exprima astfel dezacordul fata de seful statului este europarlamentarul Cristian Preda.

"Tot atitudine de lumea a treia e si dispretul aratat de Klaus Iohannis pentru intrebarile jurnalistilor care l-au insotit la Bruxelles. De ce i-a mai luat cu el daca nu voia sa fie intrebat nimic? Cred, pe de alta parte, ca ar trebui sa aflam daca sotia sefului statului a fost inclusa in delegatia oficiala. Ar fi o premiera si, din cate stiu, nu exista vreo reglementare legala care sa ingaduie asa ceva. Ce e sigur e ca la Consiliul European nimeni nu e invitat cu sotia/sotul...", a scris pe Facebook Cristian Preda, conform ziare.com.

Presedintele Klaus Iohannis a prezentat, vineri, concluziile reuniunii Consiliului European de primavara, unde s-au purtat discutii despre crearea unei Uniuni Energetice a Europei.

Iohannis si-a inceput discursul la conferinta de presa sustinuta la Bruxelles, dar s-a oprit la scurt timp, pentru ca in sala de presa a pornit pe neasteptate un televizor al televiziunii cu circuit intern, din cadrul Consiliului European.

Presedintele s-a oprit nou, la scurt timp, deranjat pentru ca in sala se auzea un telefon mobil al unui jurnalist din primul rand. Seful statului a tacut circa doua minute, dupa care si-a reluat discurusul.

Klaus Iohannis a refuzat ulterior sa raspunda la intrebarile jurnalistilor.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
243

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
306

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...

50 de tone de deșeuri arse într-un incendiu într-o localitate din Botoșani, pădure la un pas să fie cuprinsă de flăcări!

Vineri, 17 Mai 2024
240

Aproximativ 50 de tone de deșeuri plastice, menajere și vegetale au ars, în această după-amiază, în localitatea Baranca din comuna Hudești. Puțin a lipsit ca flăcările să nu cupr...