JUNIORI: Botosani - Iasi, patru meciuri tensionate! Vezi rezultatele! FOTO

JUNIORI: Botosani - Iasi, patru meciuri tensionate! Vezi rezultatele! FOTO
Judetele Botosani si Iasi s-au duelat astazi in campionatul national de juniori. FC Botosani a jucat in deplasare cu LPS Iasi, iar CSS Botosani a primit vizita celor de la CSMS Iasi.

La JUNIORI A, judetul Botosani a obtinut 4 puncte si asta dupa ce echipa pregatita de Daniel Schiopu, CSS Botosani, a invins cu scorul de 1-0 pe cei de la CSMS Iasi, iar FC Botosani, formatie pregatita de Catalin Chirila, s-a intors cu un egal, 2-2, de pe terenul celor de la LPS Iasi.

La JUNIORI B, iesenii au iesit castigatori, obtinand doua victorii in duelul judetelor vecine. CSS Botosani, echipa pregatita de Paul Cucu, a pierdut cu scorul de 4-0 in fata celor de la CSMS Iasi, in timp ce FC Botosani a fost invinsa cu scorul de 2-1 de LPS Iasi.

GALERIE FOTO de la meciurile CSS Botosani - CSMS Iasi (juniori A si B):





















 

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Senator Cristian Achiței: Așternerea straturilor asfaltice, finalizată pe întreaga lungime a DN 28B Botoșani-Tg. Frumos (Foto)

astăzi, 10:21
32

Coșmarul de zeci de ani de pe drumul care leagă Botoșaniul de Tg. Frumos a luat sfârșit. Zeci de politicieni au promis vreme de două decenii repararea drumului care ne leagă județul de re...

România are platformă de promovare a turismului cultural, Botoșaniul figurează pe trei rute!

astăzi, 10:08
35

Turiștii români și străini pot descoperi noi destinații de călătorie din țara noastră, cu ajutorul platformei locale multimedia România Atractivă.Programul România Atrac...

Andone, înaintea meciului cu Mioveni: ”Trebuie să rămânem în Liga 1, indiferent de rezultat, indiferent de evoluție! Nu mă interesează!”

astăzi, 09:37
84

Va întâlni astăzi pe CS Mioveni în dublă manșă, iar turul va avea loc astăzi, de la ora 20:00, sperând și la un public numeros, care să împingă jucătorii de la s...