Îngrijorarea unui membru al Consiliului de Administraţie de la Nova Apaserv: "Nu cred că vom fi în stare..."

Îngrijorarea unui membru al Consiliului de Administraţie de la Nova Apaserv: "Nu cred că vom fi în stare..."
Un membru al Consiliului de Administraţie de la Nova Apaserv şi-a manifestat îngrijorarea că operatorul de apă nu va reuşi să absoarbă întreaga sumă pentru proiectul privind extinderea reţelei de apă şi canalizare din judeţul Botoşani, în cadrul master-planului privind acest sistem.

Dan Deleanu le-a cerut public şefilor de la Nova Apaserv să spună care este stadiul derulării contractelor pentru diferite obiective de investiţii.

“Ne îngrijorează faptul că 31 decembrie 2015 este destul de aproape şi nu cred că vom fi în stare să absorbim integral suma pe care vrem să accesăm. Este vorba de o sumă de  104 milioane de euro. În condiţiile actuale aş avea să adresez public câteva întrebări directorilor Nova Apaserv, inclusiv acţionariatului majoritar al acestei societăţi. Să ne explice care este situaţia derulării procedurilor pentru atribuirea contractelor şi stadiul implementării în următoarele situaţii: îmbunătăţirea staţiilor de tratare de la Cătămărăşti şi Bucecea, extinderea şi reabilitarea staţiei de tratare de la Ştefăneşti, reabilitarea şi extinderea staţiei de epurare a apelor uzate de la Dorohoi, extindereea reţelelor de apă şi canalizare în aglomerările Botoşani, Dorohoi, Flămânzi, Vorona şi construirea conductei de aducţiune de la Ştefăneşti la Săveni şi devierea de teren de la Leorda", a spus Dan Deleanu.

 

Spune-ne opinia ta