FC Botosani ar putea juca meciurile din Europa League pe Stadionul “Municipal”!

FC Botosani ar putea juca meciurile din Europa League pe Stadionul “Municipal”!
In cazul in care la finalul campionatului FC Botosani ar ocupa un loc de Europa League, partidele din preliminarii s-ar putea desfasura pe Stadionul “Municipal.

Oficialii clubului botosanean spun ca arena din Botosani ar indeplini cerintele pentru a disputa meciurile din preliminariile Europa League, nu insa si cele din grupe, care vor avea loc la Piata Neamt, in cazul fericit in care Botosaniul ar ajunge acolo.

"Ar fi extraordinar sa avem cateva meciuri internationale la Botosani", a declarat Valeriu Iftime.

Presedintele clubului, Cornel Sfaiter, a precizat ca in luna mai, daca FC Botosani este in grafic pentru Europa League, o comisie de la UEFA va ajunge la Botosani pentru a verifica stadionul.

Valeriu Iftime, finantatorul clubului botosanean, a anuntat inca de la finalul anului trecut ca are in plan realizarea unui proiect de modernizare a arenei sportive, pentru a putea realiza un stadion modern cu aproximativ 20.000 de locuri.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Post vacant într-o parohie din Botoșani, se caută preot pentru 230 de familii!

astăzi, 12:42
212

Mitropolia Moldovei și Bucovinei a actualizat, pe 3 mai 2024, lista cu parohiile vacante pentru care pot opta pentru transfer doar preoții din cadrul Eparhiei Iașilor care întrunesc condiții...

Focul pus cu intenție a distrus tone de furaje, pompierii au reușit să salveze casa și animalele!

astăzi, 10:52
255

Pompierii botoșăneni au fost la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local....

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
940

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând cu ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să ofere ma...