Traian Basescu, oferta pe Facebook pentru cei care vor sa-l injure

Traian Basescu, oferta pe Facebook pentru cei care vor sa-l injure
Fostul presedinte Traian Basescu le-a trimis un mesaj, joi, atat prietenilor sai virtuali, dar si celor care doresc sa il injure.

"Pentru prietenii paginii! Incepand cu data de 01.02.2014 ora 00.00, noua mea adresa mail este traianbasescu@sofrad.ro", scrie pe Facebook Traian Basescu.

Fostul lider de la Cotroceni are un mesaj si pentru cei care nu doresc sa ii transmita cuvinte tocmai magulitoare.

"Pentru cei care vor sa injure se mentine vechea adresa mail. Traian Basescu", conchide fostul presedinte.

Cu putin timp inainte de alegerile prezidentiale din 2014, fostul sef de stat si-a schimbat numele oficial al paginii de Facebook. Astfel, "Alaturi de presedintele nostru" a devenit simplu "Traian Basescu", scrie ziare.com.

Dupa ce Klaus Iohannis s-a instalat la Cotroceni, Traian Basescu si-a schimbat poza de profil de pe pagina oficiala a sustinatorilor sai de Facebook, optand pentru o fotografie in tinuta de comandant de nava.

De altfel, Basescu declarase dupa incheierea mandatului de sef al tarii ca i-ar placea sa fie apelat cu "domnule comandant" si nu cu "domnule presedinte".

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii botoșăneni au adus bucurie unor familii în preajma sărbătorilor pascale! (Foto, video)

astăzi, 09:11
23

Înaintea sărbătorilor pascale, poliÈ›iÈ™tii botoșăneni au avut o întâlnire specială cu o parte dintre copiii pe care i-au cunoscut în cadrul activităților profesionale È...

Calendar ortodox: Astăzi, în Sfânta şi Marea Vineri (Zi aliturgică. Denia Prohodului Domnului), îl cinstim pe Sf. Cuv. Irodion de la Lainici (Slujba lui se va săvârși marți, a treia zi de Paști)

astăzi, 08:11
34

 Cu multă dorire în suflet pentru viaÅ£a monahală, la vârsta de 22 de ani a intrat în monahism la Mănăstirea Cernica, o adevărată ÅŸcoală isihastă. Aici, tânărul ...

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
289

Proiectul de lege care propune eliminarea obligaÈ›iei părinÈ›ilor singuri de a lucra în ture de noapte È™i precizează că aceÈ™tia pot lucra doar dacă îÈ™i doresc a fost votat favorabil...