Posturi nou înfiinţate la DSPSA! Două sunt de şefi!

Posturi nou înfiinţate la DSPSA! Două sunt de şefi!
Organigrama Direcţiei Servicii Publice, Sport şi Agrement ar urma să se mărească, anul acesta, dacă aleşii municipali vor fi de acord cu acest lucru, în şedinţa ordinară din data de 29 ianuarie.

Printr-un proiect de hotărâre iniţiat de primarul Ovdiu Portariuc, se propune înfiinţarea a nouă posturi, dintre care două de şefi.

În cadrul DSPSA ar urma să fie înfiinţat şi un compartiment nou, “Biroul intervenţii pentru parcări neregulamentare", în cadrul căruia vor fi patru posturi de execuţie, un şef birou şi patru posturi de muncitori calificaţi, respectiv un şofer automacaragiu, un lăcătuş mecanic şi doi mecanici. DSPSA urmează a prelua activitatea de blocare şi ridicare a maşinilor parcate neregulamentar.

Pentru o mai bună activitate de management în cadrul Direcţiei se propune înfiinţarea unui post de director tehnic, ce va avea în subordine două activităţi, şi anume semnalizarea rutieră şi coordonarea activităţii de gestionare a câinilor comunitari.

La Compartimentul prestări servicii edilitare se propune suplimentarea personalului cu două posturi de muncitori, un lăcătuş mecanic şi un electrician, precum şi transformarea unui post de muncitor, care acum este vacant, în post de inspector de specialitate.

De asemenea, la Serviciul amenajări spaţii verzi se propune înfiinţarea unui post de muncitor calificat, tăietor silvic.

“În îndeplinirea obiectului de activitate, DSPSA s-a confruntat cu un deficit major de personal la Compartimentul prestări servicii edilitare şi la Serviciul amenajări spaţii verzi motiv pentru care se impune suplimentarea numărului de personal care a fost redus în anul 2013, prin aplicarea OUG 77/2013, care ulterior a fost declarată neconstituţională", se arată în raportul de specialitate al proiectului de hotărâre.

Dacă se va aproba înfiinţarea acestor posturi noi, DSPSA va avea 96 de angajaţi.

 

Spune-ne opinia ta