O româncă spulberată pe o trecere de pietoni în Italia, lăsată să zacă pe stradă

O româncă spulberată pe o trecere de pietoni în Italia, lăsată să zacă pe stradă
O romanca de 21 de ani a fost spulberata pe o trecere de pietoni din Cortina d’Ampezzo, in nordul Italiei. Şoferul care a lovit-o a fugit de la locul accidentului si a lasat-o pur si simplu sa zaca pe caldaram.

Loredana Gabriela Tiron, din Galati, era de trei ani in Italia si lucra ca barmanita intr-un local cunoscut din Cortina. Accidentul s-a produs pe o strada din oras, in timp ce mergea catre locul de munca.

Potrivit jurnalul.ro, șoferul care a lovit-o a fugit de la locul accidentului si a lasat-o pur si simplu sa zaca pe caldaram. Pana la momentul in care a sosit ambulanta, martorii spun ca au trecut cateva zeci de minute, poate chiar o ora.

Tanara a ajuns in coma la spital. Dupa doua zile, medicii au constatat ca nu mai are activitate cerebrala si au anuntat ca este in moarte clinica.

Familia sa a fost de acord cu deconectarea de la aparate si donarea organelor.

Soferul care a fugit de la locul accidentului, un instructor de schi din zona, a fost gasit de politisti la doar o zi dupa producerea accidentului, i s-a intocmit dosar penal si este cercetat in stare de arest.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

HRISTOS A ÎNVIAT! Botoșănenii au primit Lumina în noaptea sfântă a Învierii (Foto, Video)

astăzi, 01:59
138

Creștinii din Botoșani au mers la biserică, în această noapte a Învierii Domnului, pentru a primi Lumina. Clopotele au răsunat în biserici și în mănăstiri, credincioși...

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

Sâmbătă, 4 Mai 2024
892

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

Sâmbătă, 4 Mai 2024
422

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...