Eugen Turcanu anunta ca patinoarul ramane in fata Salii Polivalente: "Eu nu fac altceva decat sa respect decizia Consiliului Local"! Vezi ce i-a spus Flutur!

Eugen Turcanu anunta ca patinoarul ramane in fata Salii Polivalente: "Eu nu fac altceva decat sa respect decizia Consiliului Local"! Vezi ce i-a spus Flutur!
Directorul Directiei Servicii Publice Sport si Agrement, Eugen Turcanu, a anuntat ca pana la finalul saptamanii patinoarul de pe esplanada Salii Polivalente va fi ansamblat complet, iar incepand cu saptamana viitoare sa se produca stratul de gheata.

Turcanu a precizat ca patinoarul va ramane in fata Salii Polivalente si asta pentru ca nu poate sa incalce Hotararea de Consiliul Local.

"In ritmul in care muncim noi, speram ca pana la sfarsitul saptamanii sa reusim sa facem primele probe tehnice, iar saptamana viitoare sa producem stratul de gheata. Din punct de vedere al Consiliului Local, patinoarul va ramane aici. Fac apel la cetatenii municipiului Botosani, la cei care vor sa avem o Romanie normala si sa respectam legea, ca eu nu fac altceva decat respect decizia Consiliului Local, pentru ca suntem subordonati Consiliului Local. Unii refuza sa respecte legea si acest mod de a face politica s-a demonstrat in ultimele luni ca a fost taxat de electorat. Atat timp cat eu am Hotatare de Consiliul Local, patinoarul aici ramane.", a declarat Eugen Turcanu.

Directorul DSPSA Botosani il contrazice pe viceprimarul Cosmin Andrei, care a declarat marti ca pentru casutele din parc nu este nevoie de autorizatie de constructie.

"Mi-am scos un extras din Legea 50 din 2014, unde scrie ce se poate construi fara autorizatie de constructie si am citit o pagina intreaga si nu am gasit aici ca se poate construit o casa peste noapte de 100 de metri patrati. Sa ma inteleaga si opinia publica, eu cand am facut acest demers m-am gandit in primul rand la copii, pentru ca mi se reproseaza ca atunci cand erau altii mici se dadeau pe patine fara caldura. Corect, dar nu mai suntem in anii `70-`80 si s-au schimbat standardele de viata. Copiii trebuie sa se schimbe la cald. Acesta a fost singur meu demers, nu a fost unul politic.", a spus Turcanu.

Eugen Turcanu il asigura pe viceprimarul Cosmin Andrei ca fostul primar, Catalin Flutur, nu are nicio legatura cu mutarea patinoarului din Parcul Mihai Eminescu.

"Domnul Flutur m-a sfatuit, tocmai pentru a evita tot acest scandal, sa raman cu patinoarul in zona Parcului , dar i-am explicat si dumnealui ca nu pot sa incalc legea, pentru ca ar fi un prilej pentru a fi demis.", a incheiat directorul DSPSA Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Lumânările lăsate nesupravegheate, pericol de incendiu. Pompierii vor fi la datorie în Noaptea de Înviere!

astăzi, 09:43
12

În Noaptea de Înviere şi de Paşte credincioșii vor aprinde lumânări sau candele în locuinţe. Pentru ca aceste sărbători să fie petrecute fără incidente, Inspectoratul...

Astăzi este (și) ziua salvatorilor din întreaga lume: La mulți ani, bravi pompieri!

astăzi, 08:54
58

Pe 4 mai se sărbătorește Ziua Internațională a Pompierilor. Ei sunt cei care aduc speranță atunci când totul pare pierdut Indiferent de limba pe care o vorbesc, de naționalitate sau de c...

Calendar Ortodox: Sfânta şi Marea Sâmbătă; Sf. Mc. Pelaghia; Sf. Monica, mama Fericitului Augustin

astăzi, 08:17
30

Pelaghia era o fecioară foarte frumoasă, înţeleaptă şi plină de frica lui Dumnezeu, şi însuşi fiul împăratului se logodise cu ea. Auzind sfânta de la creştini de M&ac...