Iarba de grâu, un leac natural foarte bun

Iarba de grâu, un leac natural foarte bun
Iarba de grâu este foarte sănătoasă și o poți consuma ca atare sau sub formă de suc (o variantă mai des întâlnită). Are un efect puternic detoxifiant, dar nu doar atat. De ce este iarba de grâu un leac atât de bun ne spune avantaje.ro:

Iarba de grâu este bogată în vitamine

Iarba de grâu conține vitamine precum A, C, E, dar și alți nutrienți necesari organismului tău – magneziu, calciu și mulți aminoacizi. Trebuie s-o consumi proaspătă ca să te bucuri de efectele sale benefice.

Ajută la producerea hemoglobinei

Potrivit unor studii, clorofila din iarba de grâu ajută la producerea de hemoglobină (proteina din celulele roșii care ajută la transportul oxigenului prin sânge), asta însemnând că organismul tău va fi mai bine oxigenat.

Iarba de grâu ajută la detoxificarea organismului

Dacă bei suc proaspăt de iarbă de grâu sau dacă ții o cură cu iarbă de grâu, vei putea înlătura din corp metalele grele, resturile de toxine și agenții care cauzează cancerul, din ficat și sânge.

Previne și tratează infecții

Iarba de grâu mai este folosită pentru tratarea și prevenirea diferitelor infecții, pornind de la infecții bacteriene ușoare și până la infecții urinare (ale uretrei, vezicii ori prostatei). Nu există destule studii care să ateste toate aceste proprietăți ale ierbii de grâu, însă cert este că iarba de grâu e folosită de secole datorită beneficiilor sale pentru sănătate.

Iarba de grâu pentru tratarea cancerului

În medicinele alternative, iarba de grâu este folosită pentru prevenirea și tratarea cancerului ori pentru tratarea artritei. Cei care folosesc aceste metode sunt convinși că ceea ce ajută este clorofila din plantă.

Elimini mătreața cu iarba de grâu

Poți face o pastă sau suc din iarbă de grâu, pe care îl masezi apoi pe tot scalpul. Lasă să acționeze timp de jumătate de oră, apoi te poți spăla pe cap ca în mod obișnuit.

Ce mai poți trata cu iarba de grâu

Iarba de grâu te scapă de constipație, scade nivelul colesterolului rău, elimină toxinele din colon și ficat, tratează răcelile și gripele.

Vestea bună este că poți crește iarba de grâu la tine acasă, în doar câteva zile sau săptămâni.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

astăzi, 17:05
67

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
97

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
158

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...