Fundația Alfa, Suflet și Energie sprijină elevii Liceului Tehnologic Special "Sfântul Stelian" Botoșani

Fundația Alfa, Suflet și Energie sprijină elevii Liceului Tehnologic Special "Sfântul Stelian" Botoșani
Fundația Alfa, Suflet și Energie a amenajat o sală de cantină în cadrul Liceului Tehnologic Special "Sfântul Stelian" Botoșani și va asigura o masă caldă la prânz pe parcursul anului școlar 2014-2015 pentru 30 copii cu cerințe educative speciale incluși în proiectul "Ajutați-mă! Provin dintr-o familie cu venituri foarte mici".

Această acțiune vine în sprijinul elevilor care au dificultăți financiare și în cazul cărora există riscul de a abandona școala. Pentru ei, cantina este un ajutor esențial, masa caldă la prânz reprezentând unul din motivele principale de a frecventa școala.

Alături de angajații liceului incluși în proiect (Elena Asiminicesei, Gheorghe Neculau, Gheorghe Popovici), am amenajat o sală de cantină dotată și utilată, astfel încât elevii să poată lua masa în conditii propice, în sistem de catering. Sala are o capacitate de 50 de locuri, iar lucrările au constat în înlocuirea usilor, a geamurilor, refacerea peretilor si a instalatiei electrice, montare gresie si faianta, achiziție boiler electric, mobilier (mese, scaune, dulapuri), veselă, amenajare oficii baie și bucatarie, precum și pictură decorativă pereți.

În cadrul proiectului s-au alăturat ca parteneri: firma BD Electro Service prin realizarea instalației electrice, Ciobanu Raluca, Profesor Arte Plastice, care a realizat pictura decorativă, și firma Sterk Plast prin asigurarea veselei pentru copii.



Serviciile de catering vor fi asigurate de Restaurant "Coana Mare" Botoșani, care va sprijini proiectul prin acordarea unor meniuri suplimentare față de cele contractate.

Comunicat de presă
Fundația Alfa, Suflet și Energie








 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

HRISTOS A ÎNVIAT! Botoșănenii au primit Lumina în noaptea sfântă a Învierii (Foto, Video)

astăzi, 01:59
116

Creștinii din Botoșani au mers la biserică, în această noapte a Învierii Domnului, pentru a primi Lumina. Clopotele au răsunat în biserici și în mănăstiri, credincioși...

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

Sâmbătă, 4 Mai 2024
881

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

Sâmbătă, 4 Mai 2024
413

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...