Miss si Mister Boboc la Liceul "Pedagogic"! Florin Turcanu jr. a fost premiat pentru popularitate - FOTO, VIDEO

Miss si Mister Boboc la Liceul "Pedagogic"! Florin Turcanu jr. a fost premiat pentru popularitate - FOTO, VIDEO
Liceul Pedagogic "Nicolae Iorga" si-a desemnat, marti seara, cei mai frumosi boboci.

Printre participanti s-au numarat Florin Turcanu jr., fiul presedintelui Consiliului Judetean, Florin Turcanu si Bogdan Lazaroi, tanarul care de curand a invins cancerul datorita oamenilor cu suflet care au donat bani pentru ca acesta sa se poata opera in strainatate.

Concurentii au fost supusi la mai multe probe, iar la final juriul concursului a desemnat-o Miss Boboc pe Alexandra Chiriac, iar Mister Boboc a fost ales Bogdan Cretu.

Pe locul doi la fete s-a clasat Tania Poama-Neagra, iar pe trei Diana Simona Gavrilas, in timp ce la baieti pe locul secunda s-a aflat Razvan Hritcu, iar pe trei a fost Bogdan Lazaroi.

Miss si Mister Popularitate au fost alesi Diana Apetroae si Florin Turcanu jr., care a fost sustinut de deputatul Roxana Anusca si bineinteles de Florin Turcanu.

 FOTO:



















































 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

astăzi, 16:43
40

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...

E prima dată când s-a întâmplat așa ceva: Pacient cu AVC transferat cu elicopterul de la Cluj la Suceava pentru a fi salvat!

astăzi, 15:25
535

La Spitalul Clinic Județean de Urgență Suceava a fost transferat de la Cluj Napoca un pacient cu AVC, fiind prima solicitare de acest fel de la un centru universitar.Potrivit purtătorului de c...

Post vacant într-o parohie din Botoșani, se caută preot pentru 230 de familii!

astăzi, 12:42
377

Mitropolia Moldovei și Bucovinei a actualizat, pe 3 mai 2024, lista cu parohiile vacante pentru care pot opta pentru transfer doar preoții din cadrul Eparhiei Iașilor care întrunesc condiții...