ZIUA PORTILOR DESCHISE la Complexul de Case de Tip Familial „Sf. Mina” din Botosani - FOTO

ZIUA PORTILOR DESCHISE la Complexul de Case de Tip Familial „Sf. Mina” din Botosani - FOTO
Marti s-a marcat implinirea a trei ani de cand au fost construite primele case de tip familial din Complexul de case "Sf. Mina" din cadrul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Botosani, iar cu ocazia acestui eveniment a fost organizata ZIUA PORTILOR DESCHISE.

In cadrul complexului au fost construite sase case, cinci finalizate si una in curs de finalizare. Doua case au fost construite cu sprijinul Sera Romania si trei case au fost construite cu sprijinul HHC Baia Mare. A sasea casa va fi data in folosinta in curand, aceasta fiind construita cu sprijinul Consiliului Judetean Botosani.

Casele au cate 4 camere, bucatarie, hol mare, bai cu dus si cada, masini de spalat si sunt conditii exact ca intr-o casa obisnuita.

"Multumim partenerilor si ne bucura faptul ca avem in Botosani parteneri care isi mentin colaborarea. In Complexul de Case de Tip Familial avem un numar de 60 de copii cu nevoie speciale. Aici au parte de gazduire, educatie, de asistenta medicala si de program de recuperare. Incantarea este ca aceste case de tip familial au rol importantat si asta pentru ca din 2012 copiii au evoluat extraordinar din toate punctele de vedere.", a spus Micşunela Curecheriu, sef Complex de Case de Tip Familial "Sf. Mina".

Copiii au avut parte și de o surpriză din partea reprezentanților hypermarket-ului Carrefour Botoșani, care le-au oferit pachete consistente cu fructe și dulciuri. Extrem de fericiți, micuții au mulțumit pentru darurile primite, dovedindu-se a fi gazde foarte primitoare.

Sfantul Mina este praznuit de ortodocsi pe 11 noiembrie.



































 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
339

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

Duminică, 5 Mai 2024
567

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

Duminică, 5 Mai 2024
991

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...