Rechizite gratuite pentru elevii nevoiași din Botoșani

Rechizite gratuite pentru elevii nevoiași din Botoșani
Aproape 24.000 de elevi din învăţământul primar şi gimnazial botoşănean vor beneficia de pachete cu rechizite școlare acordate gratuit de către stat.

Aceste rechizite gratuite pot fi solicitate de elevii înscrişi în învăţământul de stat, primar şi gimnazial, care frecventează cursurile de zi şi care provin din familii al căror venit mediu net lunar pe membru este de maxim 450 de lei.

Valoarea maximă a fiecărui pachet de rechizite este de 25 lei pentru un elev din învăţământul primar şi 30 de lei pentru un elev din învăţământul gimnazial.

Spre exemplu, la clasa a I-a pachetul pe care îl primesc elevii conține două caiete tip I, 2 caiete tip II, caiet special abecedar, un caiet special matematică, 2 caiete matematică, caiet desen, patru creioane, un stilou cu 24 de rezerve, creioane colorate, radieră, riglă, penar, acuarele, ghiozdan, coperți.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
340

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
487

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
606

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...