Rovana Plumb, în plină campanie electorală: "54 de familii din judeţul Botoşani vor primi ajutoare de urgenţă"

Rovana Plumb, în plină campanie electorală: "54 de familii din judeţul Botoşani vor primi ajutoare de urgenţă"
Ministrul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice, Rovana Plumb, a precizat ca in sedinta de Guvern de saptamana viitoare va fi aprobata hotararea prin care un numar de 54 de familii din judetul Botosani vor beneficia de ajutoare sociale de urgenta.

"Saptamana viitoare, in sedinta de Guvern, va fi aprobata hotararea prin care si cele 54 de familii din judetul Botosani vor primi ajutoare sociale de urgenta, asa cum au fost ele solicitate prin intermediul Agentiei pentru Plati si Inspectie Sociala, in baza anchetelor sociale", a declarat Rovana Plumb.

Acesta a mai discutat la Botosani despre programul Romania Start-Up, in cadrul caruia peste 30.000 de tineri vor beneficia de un ajutor pentru a incepe o afacere.

"Am venit sa le spun colegilor ca ieri am aprobat deschiderea sesiunilor de proiecte in cadrul programului Romania Start-Up, prin care 32.000 de tineri vor beneficia de ajutor de 25.000 de euro, pentru a-si deschide o afacere", a spus Rovana Plumb.

Ministrul Muncii a tinut sa-i anunte pe pensionarii botosaneni ca incepand cu anul 2015 pensiile vor creste cu 5 %, iar pensia minima va creste si ea.

"Vreau sa informez toti pensionarii din judetul Botosani ca incepand cu 2015 vom majora pensiile cu 5 % si in acelasi timp lucram la posibilitatea de a mari pensia minima de la 350 de lei la 400-450 de lei si lucram la asta cu Ministerul Finantelor si sper ca in scurt timp acest lucru va fi definitivat", a incheiat Rovana Plumb.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

HRISTOS A ÎNVIAT! Botoșănenii au primit Lumina în noaptea sfântă a Învierii (Foto, Video)

astăzi, 01:59
180

Creștinii din Botoșani au mers la biserică, în această noapte a Învierii Domnului, pentru a primi Lumina. Clopotele au răsunat în biserici și în mănăstiri, credincioși...

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

Sâmbătă, 4 Mai 2024
953

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

Sâmbătă, 4 Mai 2024
473

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...