Şicane şi înjurături între comercianţii din Piaţa Mare

Şicane şi înjurături între comercianţii din Piaţa Mare
Mai mulți comercianți din Piața Centrală, care își vând produsele în sectorul Diverse, au înaintat o sesizare către conducerea societății Urban Serv, prin care reclamă comportamentul neadecvat, în special limbajul, pe care îl au față de ei doi colegi de breaslă, care de asemenea au tarabe în sectorul respectiv.

Cei 15 comercianți care au semnat respectiva sesizare spun că sunt înjurați mereu de cei doi, care se comportă în piață de parcă ar fi "pe propria moșie".

"Este vorba de doi comercianți care folosesc cuvinte jignitoare și injurii și am avut surpriza să am parte și eu de asemenea manifestări. Sunt mai multe reclamații din partea celor care vând în sectorul respectiv. S-a făcut un dosar pe care l-am dat către compartimentul juridic. Mergem pe pașii prevăzuți de lege. Întâi notificăm că dacă comportarea necivilizată se menține suntem nevoiți să nu  le mai punem la dispoziție mese ca să își desfacă produsele în sectorul respectiv. Timorează pe majoritatea comercianților din zona respectivă", a spus Simion Drelciuc, directorul Urban Serv.

Acesta a spus că în urma unei vizite pe care a făcut-o în Piața Mare a constatat că cei doi comercianți își întinseseră produsele la vânzare ca rufele la uscat.

"Eu i-am găsit în extinderea halei de lactate întinseseră pe niște sfori ca niște rufe la uscat. Le-am spus că nu este balcon. A început o tiradă și l-am chemat pe șeful pieței și i-am spus că este ultima dată când  le mai permit asemenea manifestări. Dacă nu au un comportament civilizat s-ar putea să nu mai vândă în piață", a conchis Simion Drelciuc.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Post vacant într-o parohie din Botoșani, se caută preot pentru 230 de familii!

astăzi, 12:42
271

Mitropolia Moldovei și Bucovinei a actualizat, pe 3 mai 2024, lista cu parohiile vacante pentru care pot opta pentru transfer doar preoții din cadrul Eparhiei Iașilor care întrunesc condiții...

Focul pus cu intenție a distrus tone de furaje, pompierii au reușit să salveze casa și animalele!

astăzi, 10:52
290

Pompierii botoșăneni au fost la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local....

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
1195

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând școala din ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să...