Pagubele produse de copacul care s-a prăbuşit pe strada Bucovina cad în sarcina Primăriei, spun cetăţenii. VEZI ce crede viceprimarul Buliga!

Pagubele produse de copacul care s-a prăbuşit pe strada Bucovina cad în sarcina Primăriei, spun cetăţenii. VEZI ce crede viceprimarul Buliga!
Cetățenii de pe strada Bucovina, cărora le-au fost afectate balcoanele, dar și fațada apartamentelor, după ce un copac s-a rupt acum câteva zile, din cauza vântului puternic, au cerut Primăriei să suporte costurile cu reparațiile.

Oamenii au depus o adresă la Primărie, care urmează a fi analizată de responsabilii instituției, pentru a se vedea în ce măsură poate interveni municipalitatea.

Cetățenii consideră că cei de la Primărie trebuiau să taie respectivul copac, dat fiind că era bătrân. 

"Cetățenii care locuiesc acolo au cerut printr-o adresă la Primăria Municipiului Botoșani reparațiile în urma distrugerilor care au fost cu căderea copacului. Ei spun că ar fi responsabilitatea Primăriei. Nu le-am formulat încă un răspuns, voi discuta cu colegii de la patrimoniu, edilitare, să vedem exact. Din câte știu eu nu avem un cadru legal să îi despăgubim, dar sunt cetățenii municipiului Botoșani și încercăm să îi ajutăm într-un fel sau altul", a declarat viceprimarul Marius Buliga.

Citește și  COPAC pus la pamant de vant, pe strada Bucovina din municipiu - FOTO

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Specialiștii antidrog, la datorie și în perioada Sărbătorilor!

astăzi, 19:15
31

În perioada minivacanțe de 1 Mai și a Sărbătorilor Pascale, specialiștii antidrog au desfășurat activități specifice de informare, evaluare, consiliere şi asistență specializată pen...

Sancțiuni de sute de mii de lei aplicate de polițiștii botoșăneni în perioada sărbătorilor!

astăzi, 18:47
29

Astfel, în medie, zilnic au acționat peste 150 de polițiști, fiind organizate 32 de  acțiuni punctuale, atât în zona localurilor publice și a celor în care se formeaz...

Peste 350 de jandarmi au asigurat ordinea în Botoșani în perioada minivacanței de 1 Mai și a Sărbătorilor Pascale

astăzi, 18:00
26

Dacă majoritatea cetățenilor a înțeles importanța adoptării unui comportament civilizat, au existat totuși situații în care a fost necesară aplicarea a 77 sancțiuni contrave...