Dorohoiancă despăgubită de proxeneți, deși nu s-a prostituat!

Dorohoiancă despăgubită de proxeneți, deși nu s-a prostituat!
O tânără de 30 de ani s-a trezit peste noapte cu 16.000 de euro mai bogată de pe urma unor proxeneţi care nu au exploatat-o.

Femeia din Dorohoi, Botoşani, s-a constituit parte civilă într-un proces judecat în Spania şi le-a cerut despăgubiri unor bărbaţi acuzaţi de proxenetism.

Românca figurează ca victimă a reţelei, deşi nu a fost forţată să întreţină raporturi sexuale cu nici un bărbat. Mai mult, scurta ei "carieră" de prostituată a durat fix o oră, cât a stat într-o intersecţie în aşteptarea clienţilor, pentru că apoi a fost arestată de poliţiştii spanioli.

Cazul a ieşit la iveală zilele trecute, când autorităţile române au fost înştiinţate despre faptul că femeia este rugată să comunice instanţei spaniole datele unui cont bancar unde să-i fie virată despăgubirea de 16.000 de euro stabilită după proces, scrie Libertatea.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(A) ROLAND PARTNERS S.R.L. - Comunicat de presă

astăzi, 10:52
11

Beneficiarul ROLAND PARTNERS S.R.L., cu sediul în Municipiul Botoșani, Str. George Enescu, Nr. 2, Bloc P2, Scara A, Etaj 3, Ap. 9, județul Botoșani, urmează să implementeze proiectul "...

Acuzații de BLAT după meciul Petrolul - FC Botoșani. ”Arătau ca niște maidanezi jigăriți, gudurându-se pe lângă botoșănenii veniți la sigur…” (Video)

astăzi, 10:03
225

Partida a avut o dinamică extrem de imprevizibilă, asta după ce în minutul 67 prahovenii au solicitat un penalty pentru un fault asupra lui Musi, fotbalist împrumutat de FCSB la Petrolu...

Anchetă la Botoșani, după ce un bebeluş de doar trei săptămâni a fost găsit mort!

astăzi, 08:57
362

Decesul unui bebeluş de trei săptămâni declanşează o anchetă a poliţiei, în Botoşani. Copilul a fost găsit fără viaţă, în patul lui, de către părinţii care au cerut a...