Targul Agro-Zoo luat cu asalt de botosaneni! Sofia Vicoveanca si Nicoleta Voica au incalzit atmosfera! FOTO

Targul Agro-Zoo luat cu asalt de botosaneni! Sofia Vicoveanca si Nicoleta Voica au incalzit atmosfera! FOTO
A doua zi a celei de-a cincea editii a Targului Agro-Zoo de la Popauti se bucura de o prezenta a populatiei mult mai mare decat cea de ieri, atunci cand botosanenii nu s-au inghesuit sa mearga la targ.

Duminica, fiind si zi de sarbatoare, locuitorii judetului Botosani au luat cu asalt Statiunea de Cercetare de la Popauti, parcarile fiind arhipline, iar o parte dintre soferi si-au dus masinile la sute de metri distanta.

Pe scena amplasata la Popauti a urcat indragita artista din Bucovina, Sofia Vicoveanca, aceasta fiind aplaudata de cei prezenti.

"Pe 1 octombrie voi implini 55 de ani de cantec. Nu ma uit in buletin, ca sa nu-mi stric ziua", le-a spus artista botosanenilor.



Dupa spectacolul sustinut de Sofia Vicoveanca, o alta interpreta de muzica populara cunoscuta in intreaga tara a urcat pe scena si i-a incantat pe botosaneni, fiind vorba despre Nicoleta Voica.

La Targul Agro-Zoo au fost prezenti si presedintele Consiliului Judetean, Florin Turcanu, imbracat in traditionalul port popular, prefectul Costica Macaleti, deputatul Roxana Anusca, vicepresedintele CJ, Gheorghe Sorescu, directorul Statiunii de Cercetare Popauti, Ionica Nechifor, dar si Mihai Turcanu.

"Va multumesc din suflet ca sunteti alaturi de noi astazi. Cand am inceput prima data cu acest festival, nu am crezut ca-l vom putea organiza pentru ca nu vor fi crescatori de animale, dar iata ca impreuna am ajuns la cea de-a cincea editie. Este foarte important pentru judet si pentru noi. Un teren, o casa, o masina, le vinzi si le cumperi, insa traditia si portul nostru nu le putem pierde pentru ca greu le vom castiga. Judetul Botosani este si trebuie sa fie primul judet din Romania care creste ovine. Trebuie ca impreuna sa asiguram mancare tuturor botosanenilor si romanilor. In calitatea mea de presedinte al Consiliului Judetean am depus tot efortul sa va pot sprijini", le-a spus Florin Turcanu celor prezenti la targ.

Spectacolul de la Popauti continua si la aceasta ora cu recitalul Orchestrei de muzică populară Mugurel din Chișinău și cunoscuți soliști din țară și Republica Moldova.





































 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Daniel Botezatu: Canibalii din politica de partid!

Marţi, 21 Mai 2024
56

Canibalii din politică! După cum se știe, sunt un candidat independent la funcția de consilier local al Primaria Municipiului Botosani.În această calitate, în perioada imediat urm...

Sabina a plecat dimineață la școală, dar nu a mai ajuns acasă. Sunați la 112 dacă o vedeți!

Marţi, 21 Mai 2024
808

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei minore de 13 ani, din sat Draxini, comuna Bălușeni.Fata a plecat de acasă marți dimineață, în jurul orei 7:00,...

Poliția în alertă: Copil de 13 ani dispărut, a plecat de acasă pe bicicletă, cu un ghiozdan în spate!

Marţi, 21 Mai 2024
242

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unui minor de 13 ani, din satul și comuna Dersca.Marți, în jurul orei 14:00, Vlăduț a părăsit domiciliul, iar p&aci...