Mihaela Radulescu: E usor sa scoti muierile din Moldova, dar e al naibii de greu sa scoti Moldova din ele!

Mihaela Radulescu: E usor sa scoti muierile din Moldova, dar e al naibii de greu sa scoti Moldova din ele!
Mihaela Radulescu, care de sapte ani locuieste la Monaco, a fost invinsa de dorul pentru muraturi, motiv pentru care a decis sa rezolve problema altfel decat venind in Romania sa dea iama in ele.

A dat o raita prin piata, achizitionandu-si cele necesare, mai putin "patlageaua aia verde sau rosie care umplea borcanele din copilaria mea" si "pepenii mici, cu care as fi avut o relatie zilnica, de placere si consum excesiv", scrie pe blog Mihaela Radulescu, conform ziare.com.

Dupa ce a gasit cu greu borcanele mari necesare unei astfel de "operatiuni", Mihaela Radulescu s-a pus pe treaba.

"Luand lectii de la maestrele din familie, am decis sa improvizez si sa imprietenesc, in acelasi borcan, rosia cu pruna, usturoiul cu mango, felia de pepene rosu cu morcovul, merele cu mararul uscat, sarea cu portocala, un amarat de ardei aprig cu un ciorchine de strugure si, dupa acest patchwork de culori si arome, am asteptat cuminte sa-si faca o relatie trainica si iute", continua vedeta.

Ce a rezultat e ceva original, un fel de muratura cosmopolita, de Monaco: "Doamne, mango-ul murat a devenit campion absolut la aroma si gust, iar ce-a urmat a fost un spectacol culinar cu care am luat mintile familiei si prietenilor care au devorat Monaco-muraturile cosmopolite, langa o placinta cuvioasa cu carne".

"Cum spuneam, e usor sa scoti muierile din Moldova, dar e al naibii de greu sa scoti Moldova din ele!", conchide Mihaela Radulescu.

Vedeta va putea fi vazuta curand in postura de jurat al emisiunii "Romanii au talent", alaturi de Andra, Andi Moisescu si Bebe Cotimanis.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

astăzi, 19:09
38

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

astăzi, 17:41
144

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

astăzi, 16:43
216

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...