UPDATE! FC Botosani, eliminata de Rapid din Cupa Romaniei la penalty-uri, dupa ratarea lui Ianc!

UPDATE! FC Botosani, eliminata de Rapid din Cupa Romaniei la penalty-uri, dupa ratarea lui Ianc!

   gsp.ro

FC Botosani a pierdut incredibil meciul cu Rapid Bucuresti, la loviturile de departajare, dupa ce pe parcursul celor 120 de minute botosanenii au dominat si au avut cele mai mari ocazii. 

La final celor patru serii de lovituri, scorul era 4-4, dupa ce marcasere Fulop, Ngadeu, Bown si Bordeianu de la Botosani si Coman, Iacob, Bus si Tinc de la Rapid. 

La ultima lovitura de departajare Sebastian Ianc a executat extrem de slab, iar Draghia a aparat, dupa care Nicolae Vasile l-a executat pe Lazar, iar Rapid s-a calificat in optimi.

Echipele de start:

RAPID: Draghia - Savin, Tinc, Lung, Nicolae Vasile - Sandulescu, Alex Dan - Coman, Cojocnean, Martin - Ciolacu
Rez: Bornescu, Mendy, Iacob, Calin, Miliceanu, Bus, Rosu.

BOTOSANI: Lazar - Homei, Ngadeu, Oltean, Acsinte - Vasvari, Bordeianu, Codoban - Russel, Ivanovici, Batin
Rez: Tiut, Svichi, Tincu, Ianc, Browne, Fulop, Anghelina

Min 1: A inceput meciul

Min 45: Pauza in Giulesti! Scorul este in continuare 0-0. Dupa un inceput furtunos al botosanenilor, cu bara lui Ivanovici in minutul 1, rapidistii si-au aratat coltii pe finalul primei reprize, atunci cand puteau deschide scorul in urma unui corner, insa Oltean si "Misu" Ngadeu s-au aparat excelent.

Urmeaza repriza a doua, atunci cand Leo Grozavu spera ca elevii sai vor reusi sa marcheze.

Min 45: A inceput repriza a doua!



Min 90: Fluier final al celor 90 de minute, iar scorul este in continuare 0-0. Botosanenii au dominat mult repriza secunda si au avut cele mai mari ocazii, insa nu au reusit sa marcheze. 

In minutul 69 Draghia si-a salvat echipa! Fulop i-a pasat la intalnire lui Batin, apoi iese bine portarul Rapidului si scoate din fata atacantului nostru, apoi in minutul 85, Roussel scapa spre poarta, intra in careu si trage in blocajul lui Draghia! Mingea sare in stanga, apoi sutul lui Ianc e scos de un fundas de pe linia portii goale!

Urmeaza inca 30 de minute de prelungiri!

Min 105: Final al primei reprize de prelungiri, iar scorul este in continuare 0-0. Singura ocazie importanta i-a apartinut lui Paul Batin, care a reluat cu capul putin pe langa poarta un balon centrat de pe partea stanga de Acsinte.

Min 120: FINAL DE MECI! Dupa 0-0 in cele 120 de minute, urmeaza lovituri de departajare pe stadionul Giulesti.

FC BOTOSANI A FOST ELIMINATA DUPA LOVITURILE DE DEPARTAJARE, SCOR 5-4.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
227

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
291

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...

50 de tone de deșeuri arse într-un incendiu într-o localitate din Botoșani, pădure la un pas să fie cuprinsă de flăcări!

Vineri, 17 Mai 2024
233

Aproximativ 50 de tone de deșeuri plastice, menajere și vegetale au ars, în această după-amiază, în localitatea Baranca din comuna Hudești. Puțin a lipsit ca flăcările să nu cupr...