Klaus Iohannis renunta la candidatura la Presedintie? Vezi ce spune Orban!

Klaus Iohannis renunta la candidatura la Presedintie? Vezi ce spune Orban!
Vicele PNL, Ludovic Orban, a vorbit, marti, la Targoviste, despre posibilitatea ca liberalul Klaus Iohannis sa renunte la candidatura la alegerile prezidentiale 2014.

Intrebat, intr-o conferinta de presa de la Targoviste, despre posibilitatea ca Iohannis sa se retraga din pozitia de candidat al ACL la alegerile prezidentiale, Orban a negat categoric.

"Nu exista absolut niciun fel de temei, cercetarile sociologice pe care le-am facut in ultimele doua saptamani arata ca, in ciuda campaniei mizerabile, de calomnii si de invective, care este facuta la adresa candidatului nostru, de un PSD din ce in ce mai disperat, deci, in ciuda acestei campanii mizerabile, Klaus Iohannis nu a pierdut niciun procent. In schimb, Ponta a scazut", a sustinut Ludovic Orban.

El a subliniat ca nu exista vreun motiv de schimbare a candidatului ACL. "Nu avem niciun motiv. Cum sa schimbi un candidat care are toate sansele sa castige in alegerile prezidentiale? Trebuie sa fii sinucigas sau sa tii cu Ponta", a afirmat Ludovic Orban.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșăneanul Emanuel Barica, moment colosal în prima semifinală la Românii au talent: Tu, pictând, te vindeci pe tine!” (Video)

astăzi, 08:38
57

Jurații și-au arătat aprecierea pentru momentul oferit de Emanuel Barica. De altfel, în urma evoluției de vineri seara, Emanuel Barica s-a calificat în Finala ”Românii au t...

Lucian Trufin: „Soluția pentru a ține tinerii în Botoșani e să îi învățăm o meserie bine plătită, după modelul școlii de meserii de la Vlăsinești”

astăzi, 08:30
15

Candidatul PSD pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani consideră că cel mai eficient mod pentru a-i determina pe tineri să nu mai plece la muncă în străinătate sa...

Tragedie pe șosea: Trei tineri motocicliști au murit, una dintre victime este din Botoșani! (Foto, Video)

astăzi, 07:20
1704

Un accident grav a avut loc duminică după-amiază, la granița dintre județele Vaslui și Iași, pe raza comunei Codăești. Incidentul s-a produs între două motociclete și un autoturism....