Cosmarul unui botosanean care a facut degeaba puscarie in Franţa. Da statul roman si statul francez in judecata!

Cosmarul unui botosanean care a facut degeaba puscarie in Franţa. Da statul roman si statul francez in judecata!
Dupa ce a facut degeaba puscarie in Franta, timp de cinci luni, un tanar din Botosani a dat in judecata statul francez, dar si pe cel roman.
 
Marius Murariu, din Botosani, a fost condamnat in urma cu trei ani, de un tribunal din Lille, pentru talharii pe care NU le-a comis! Autoritatile nici macar nu au verificat daca el a fost in orasele in care s-au petrecut atacurile, in perioada respectiva. Barbatul de 33 de ani isi cauta acum dreptatea in instanta si cere daune de un milion de euro.

Cosmarul romanului a inceput dupa ce, in urma unei vizite la niste rude in Italia, si-a pierdut pasaportul. Un strain care comisese mai multe infractiuni i-a folosit datele. Ulterior, acesta a fost eliberat dar a mai dat alte spargeri iar politistii francezi, care aveau de fapt semnalmentele lui Murariu, l-au cautat prin Interpol.

Murariu se afla in Romania cand autoritatile din Lille au cerut extradarea lui fara a face prea multe verificari. Ar fi aflat astfel ca in 2003, atunci cand au fost comise infractiunile, el nu calcase pe teritoriul francez.

Nici cand si-au dat seama de greseala si l-au eliberat, francezii nu au facut nimic pentru tanar, lasandu-l sa plece spre Romania fara niciun ajutor.

Acum barbatul din Botosani a dat statul roman si pe cel francez in judecata si solicita daune de un milion de euro pentru eroarea judiciara dar si pentru suferinta pe care a fost nevoit sa o indure in cele 110 zile de detentie, relateaza stirileprotv.ro.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

astăzi, 19:09
53

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

astăzi, 17:41
158

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

astăzi, 16:43
260

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...