Ani mai mulți de închisoare pentru pistolarul de pe Petru Rareș!

Ani mai mulți de închisoare pentru pistolarul de pe Petru Rareș!
Bărbatul în vârstă de 34 de ani, trimis în judecată sub acuzaţia de tentativă de omor, după ce în luna octombrie, anul trecut, a împuşcat un bărbat pe strada Petru Rareş din municipiu a fost condamnat de magistraţii Curții de Apel Suceava la șapte ani de închisoare cu executare.

Inițial, Emanuel Zmău a fost condamnat în luna mai de judecătorii Tribunalului Botoșani la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare, dar judecătorii suceveni au dispus o pedeapsă mai mare, sentința acestora fiind definitivă.

De asemenea, instanţa l-a obligat pe Emanuel Zmău la plata unor daune morale către victimă în sumă de 50.000 de lei.

Incidentul a avut loc in noaptea de 26 spre 27 octombrie, pe strada Petru Rares, in apropierea unitatii militare cand un barbat de 46 de ani, Dănuţ Fediucel, a fost impuscat in urma unei altercatii. Emanuel Zmău s-a predat la Poliție la cateva ore dupa incident, spunând că tot ce a făcut a fost pentru a se apăra de cel care l-ar fi agresat.

Victima a ajuns la spital cu mai multe plagi impuscate, mai ales la nivelul membrelor, fiind supus si unor interventii chirurgicale.

Zmău le-a spus oamenilor legii ca, de fapt, pistolul cu care a tras ar apartine victimei.

Acesta le-a marturisit anchetatorilor ca a existat un conflict in apropierea benzinariei Socar, dupa care a fost o urmarire cu masinile pe strazile din municipiu, iar in apropierea unitatii militare de pe strada Petru Rares a avut loc din nou o altercatie. Intre cei doi barbati a avut loc o bataie, iar la un moment dat suspectul ar fi luat pistolul de la victima si ar fi inceput sa traga, fara a sti ca pistolul este cu gloante.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Post vacant într-o parohie din Botoșani, se caută preot pentru 230 de familii!

astăzi, 12:42
212

Mitropolia Moldovei și Bucovinei a actualizat, pe 3 mai 2024, lista cu parohiile vacante pentru care pot opta pentru transfer doar preoții din cadrul Eparhiei Iașilor care întrunesc condiții...

Focul pus cu intenție a distrus tone de furaje, pompierii au reușit să salveze casa și animalele!

astăzi, 10:52
255

Pompierii botoșăneni au fost la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local....

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
941

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând cu ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să ofere ma...