ACCIDENT cu CINCI masini avariate, provocat de un sofer baut - FOTO

ACCIDENT cu CINCI masini avariate, provocat de un sofer baut - FOTO
Un accident de circulatie a avut loc vineri noapte, putin dupa ora 23:00, atunci cand un sofer baut a pierdut controlul masinii pe care o conducea si a avariat alte patru autoturisme.

Totul s-a intamplat pe strada Ion Pillat din municipiul Botosani, atunci cand un sofer in varsta de 35 de ani, ce se afla la volanul unui autoturism marca BMW a acrosat un taxi, dupa care a intrat in plin intr-un autoturism Skoda, care la randul sau a fost impins intr-o Dacie Logan si un Renault.

La fata locului au ajuns si politistii, care l-au testat pe soferul cu aparatul etilotest, rezultand o concentratie de 0,60 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Conducatorul auto a fost dus la spital pentru recoltarea probelor biologice, dupa care la Politie pentru intocmirea unui dosar penal pentru conducere sub influenta alcoolului.















 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Două incendii de vegetație uscată și deșeuri menajere, produse în ultimele ore la Botoșani!

astăzi, 09:28
16

Pompierii botoșăneni au fost la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local....

Fostul președinte al FC Botoșani se retrage definitiv din fotbal: ”Nu poți să stai doar pe pastile și să trăiești cu impresia că ești puternic”

astăzi, 08:44
339

Președintele Cătălin Anton (61 de ani) a anunțat că se retrage din activitatea fotbalistică, din motive medicale.Oficialul clubului nemțean, în trecut președinte la FC Botoșani, spu...

Doina Federovici despre atacurile candidatului PNL pentru Consiliul Județean Botoșani

astăzi, 08:31
167

Doina Federovici, președintele Partidului Social Democrat Botoșani, a transmis un comunicat de presă cu privire la ”atacurile candidatului PNL pentru Consiliul Județean”.„Am ...