(A) Banca Transilvania, Sucursala Botoșani angajează!

(A) Banca Transilvania, Sucursala Botoșani angajează!

Specialist Servicii Clienți, perioadă determinată 12 luni – Sucursala Botoșani
 
Povestea ta începe aici!

Când alegi mai mult decât banking, primești mai mult decât un job, pentru că #PeopleofBT înseamnă obiective comune, spirit de echipă și ajutor reciproc prin care construim împreună un viitor sigur.
Dacă ești o persoană căreia îi place să interacționeze, focusată pe identificarea de soluții și oferire de spirjin, rolul acesta este pentru tine!

Pe lângă asta,

Ne-ar mai plăcea să constatăm că:

• ești o persoană proactivă, cu inițiative noi și îndrăznețe;
• te adaptezi ușor la fiecare situație întâlnită;
• îți place să interacționezi cu persoanele și să le identifici nevoile;
• deții abilități dezvoltate în zona promovării și vânzării de produse și servicii.
 
Aceste atribute te vor ajuta să:
 
• comunici eficient cu clienții băncii pe baza nevoilor pe care le identifici și să recomanzi produsele sau serviciile potrivite pentru aceștia;
• realizezi operațiuni cu numerar sau fără numerar în funcție de specificul tranzacției;
• oferi sprijin clienților pentru a se împrieteni și pentru a folosi toate canalele alternative prin care se pot efectua operațiuni într-un mod mult mai facil.

Știm, primul pas e complicat uneori – mai ales când vine vorba de cariera ta. Fie că îți cauți primul job sau te gândești să faci o schimbare, vrem să te cunoaștem. Descoperă cine poți fi în povestea noastră.

Dacă doreşti să afli ce alte joburi mai avem disponibile, cum este @Life la BT sau care este #Cultura BT, poți accesa inclusiv site-ul de cariere al Băncii: https://cariere.bancatransilvania.ro/

Descrierea companiei
Suntem banca numărul 1 din România

Iar superputerea noastră sunt #OameniidelaBT.

Noi suntem banca oamenilor întreprinzători. Sau mai bine spus, compania care își dorește ca lucrurile să fie făcute, ideile valorificate, iar visele împlinite, susținând oamenii care au curajul să facă lucrurile puțin mai diferit.

Avem antreprenoriatul în ADN și încurajăm performanța. Succesul nostru este construit în echipă.

Povestea BT a început acum 30 de ani, la inițiativa unor oameni de afaceri clujeni. Am dus povestea mai departe, iar astăzi Banca Transilvania a devenit cea mai mare banca din România – cu peste 4 milioane de clienți și aproape 10.000 de colegi.

Dacă vrei să te alaturi Echipei BT, te rugăm să îți trimiți CV-ul la adresele de e-mail: ionela.joita@btrl.roBotosaniManagement@btrl.ro sau să-l depui la sediul Băncii Transilvania, Sucursala Botoșani,  Strada Marchian nr.1, până la 07.06.2024.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Femeie dispărută ieri de la domiciliul din Franța, sunați la 112 dacă ați vazut-o!

astăzi, 19:52
90

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 37 de ani care la data de 11 iunie a.c. a părăsit domiciliul din Franța, fără a preciza locul în care se d...

Președintele Klaus Iohannis a promulgat legea : Ziua de 15 octombrie va fi declarată „Ziua Părinţilor de Îngeri”, părinții primesc consiliere gratuită!

astăzi, 19:40
84

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, legea pentru instituirea zilei de 15 octombrie ca Ziua naţională de comemorare a copiilor decedaţi în timpul sarcinii, la naştere sau p&ac...

Un medicament pentru tratarea diabetului va dispărea din farmacii, cu ce va fi înlocuit!

astăzi, 18:41
153

„Conform informaţiilor primite din partea deţinătorului autorizaţiei de punere pe piaţă (DAPP), medicamentul OZEMPIC (SEMAGLUTIDUM), în toate cele trei concentraţii (0,25 mg; 0,5 mg...