(P) Cum alegi tricoul perfect

(P) Cum alegi tricoul perfect

Chiar dacă vremea de afară momentan nu este extrem de călduroasă, primăvara s-a instalat deja și este timpul să vorbim despre ținutele de primăvară. Fie că alegi să porți un tricou Guess, rochii sau fuste, pantaloni sau bluze, trebuie să-ți pregătești neapărat garderoba pentru primăvară. În rândurile care vor urma, povestim despre care sunt cele mai relevante trei trucuri cu ajutorul cărora îți poți alege tricourile.
Alegerea hainelor potrivite pentru tine nu trebuie lăsată la voia întâmplării deoarece felul în care ne îmbrăcăm poate să spună foarte multe lucruri despre noi și te invităm să fii atentă la acest aspect, să analizezi ce transmit hainele tale despre tine și să acorzi deci o atenție sporită procesului de stabilire a stilului tău vestimentar și de selecție a hainelor care îți plac. Evident că în această categorie intră și alegerea tricoului perfect pentru tine.

Hai să afli cum îl găsești.

1. Selectează stilul care îți place

Așa cum aminteam și în rândurile de mai sus, este foarte important ca tricoul pe care îl alegi să fie unul care te reprezintă și pe care ți-ar face mare plăcere să îl porți. Drept urmare, te sfătuim să alegi un tricou Guess sau orice alt fel de tricou în funcție de acest criteriu și în cazul în care încă nu ai definit un stil care să te reprezinte să te gândești să o faci deoarece îți va fi mult mai ușor pe viitor să îți alegi hainele conform acestui criteriu. În cazul în care ți se pare greu să definești un singur stil, nu este nicio problemă deoarece hainele tale poate că se la granița dintre două stiluri. Important e să știi ce îți place, ce nu îți place, în ce te simți bine și în ce nu te simți confortabil.

2. Alege materiale de calitate

Un alt criteriu extrem de important și care își dispută poate locul întâi cu cel referitor la stil, este acela al materialelor. Te sfătuim să alegi întotdeauna haine de calitate, inclusiv tricouri Guess sau orice alt fel de tricouri îți plac deoarece materialul și calitatea lui au o contribuție importantă asupra sănătății tale și asupra stării tale de bine. De ce spunem asta? Pentru că materialele de calitate și din fibră naturală îți lasă pielea să respire, absorb transpirația și umezeala și nu reprezintă un mediu propice dezvoltării bacteriilor, microbilor sau declanșării unor eventuale boli de piele. Pe de altă parte, materialele sintetice nu reprezintă o bună variantă deoarece nu absorb transpirația și nu permit o bună ventilație a pielii tale. Astfel, te sfătuim să alegi, pe lângă stilul preferat, și texturi de calitate din care sunt create tricourile Guess sau de la oricare alt brand ai alege.

3. Modelul

Bineînțeles că și modelul este un criteriu de luat în seamă atunci când vine vorba despre haine și inclusiv despre tricouri Guess sau orice alte fel de tricouri. După ce ai ales stilul tău vestimentar pe care îl preferi și în care te simți bine, îți va fi foarte ușor să alegi modelul de tricou deoarece vei ști categoria principală către care să te îndrepți.
În ceea ce privește modelul propriu-zis, noi te sfătuim să ții cont de contextul și locul în care vei purta tricoul respectivi deoarece în funcție de acest lucru vei putea să alegi un model care să se încadreze perfect în locul și ocazia în care te afli.

Spre exemplu, în cazul în care te afli într-un context mai oficial, va trebui să te îndrepți către tricouri clasice, fără imprimeuri și într-o singură culoare, de preferat culori neutre, iar în cazul în care te afli într-un context mult mai relaxat, sigur că nu te oprește nimeni să fii îndrăzneț și să alegi să porți tricouri Guess sau de la oricare alte brand, care sunt colorate și care au modele diverse.
Asortează-le cu fuste sau cu blugi evazați sau blugi drepți și ești gata să ieși din casă!

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Câte clase trebuie să ai ca să poți conduce o mașină, ce spune legea!

Vineri, 26 Iulie 2024
750

Prin urmare, toți cursanții trebuie să citească și să rețină prevederile din legea circulației. Iar la finalul pregătirii, susțin un examen teoretic, în cadrul căruia răspund la &ic...

Șoferi din Suceava, prinși pe drumurile din Botoșani cu lemne transportate ilegal!

Vineri, 26 Iulie 2024
70

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta nu deține documente legale pentru cantitatea de 1,5 metri cubi material lemnos transportată, motiv pentru care a fost sancțion...

Invitatul de la Știri cu Gelu Graur: ”Cea mai frumoasă perioadă din an este atunci când sunt pe două roți, împreună cu soția mea!”

Vineri, 26 Iulie 2024
295

Pasiune, adrenalină, călătorii rapide, dar și riscuri în trafic, deseori teribilism și, din păcate, uneori tragedii. În Botoșani, în fiecare lună, zeci de persoane obțin per...