Casa de Pensii din Botoșani angajează, despre ce post este vorba!

Anunțul a fost publicat de reprezentanții instituției la finalul lunii trecute.

Casa de Pensii din Botoșani angajează, despre ce post este vorba!

Casa Județeană de Pensii din Botoșani anunță scoaterea la concurs a unui post de execuție, contractual pe perioadă determinată.

Este vorba despre un post de consilier debutant, care să se ocupe de activitatea de evaluare în vederea recalculării pensiilor din sistemul public de pensii.  

Persoana interesată să ocupe acest post trebuie să aibă studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență pe domeniul științe economice, științe inginerești, științe juridice, științe administrative; precum și în domeniul de licență în matematică, fizică sau informatică.

Mai mult decât atât, trebuie să aibă și vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei contractuale: nu este necesară vechime în specialitatea studiilor.

Mai multe detalii despre tematică, bibliografie și organizarea concursului pot fi obținute de AICI.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Câte clase trebuie să ai ca să poți conduce o mașină, ce spune legea!

Vineri, 26 Iulie 2024
775

Prin urmare, toți cursanții trebuie să citească și să rețină prevederile din legea circulației. Iar la finalul pregătirii, susțin un examen teoretic, în cadrul căruia răspund la &ic...

Șoferi din Suceava, prinși pe drumurile din Botoșani cu lemne transportate ilegal!

Vineri, 26 Iulie 2024
75

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta nu deține documente legale pentru cantitatea de 1,5 metri cubi material lemnos transportată, motiv pentru care a fost sancțion...

Invitatul de la Știri cu Gelu Graur: ”Cea mai frumoasă perioadă din an este atunci când sunt pe două roți, împreună cu soția mea!”

Vineri, 26 Iulie 2024
299

Pasiune, adrenalină, călătorii rapide, dar și riscuri în trafic, deseori teribilism și, din păcate, uneori tragedii. În Botoșani, în fiecare lună, zeci de persoane obțin per...