Fostul președinte al FC Botoșani se retrage definitiv din fotbal: ”Nu poți să stai doar pe pastile și să trăiești cu impresia că ești puternic”

La câteva zile după ce s-a despărțit de antrenorul Cristian Pustai, care și-a reziliat contractul pe cale amiabilă, Ceahlăul Piatra Neamț a rămas și fără primul om din conducerea administrativă.

Fostul președinte al FC Botoșani se retrage definitiv din fotbal: ”Nu poți să stai doar pe pastile și să trăiești cu impresia că ești puternic”

   Foto: ACSM Ceahlăul Piatra Neamț

Președintele Cătălin Anton (61 de ani) a anunțat că se retrage din activitatea fotbalistică, din motive medicale.

Oficialul clubului nemțean, în trecut președinte la FC Botoșani, spune că din cauza problemelor medicale a decis să se retragă nu doar din funcția de președinte al clubului Ceahlăul, ci și din fenomentul fotbalistic.

”Din cauza stresului cotidian, starea sănătății mele s-a agravat în ultima perioadă, prin urmare am luat decizia retragerii mele din activitatea fotbalistică. Eu am niște boli autoimune pe care le-am gestionat până acum, dar totuși frustrarea acumulată în urma ratării play-off-ului și stresul pe care îl provoacă activitatea fotbalistică, mai ales unei persoane care trăiește la intenistate maximă atât înfrângerile, cât și reușitele, nu-mi permit să mai activez în fenomenul fotbalistic. Mulțumesc pentru încrederea acordată atât finanțatorului Anton Măzărianu, cât și tuturor suporterilor Ceahlăului. A fost o onoare și un privilegiu să particip la viața comunității, să cunosc pietreni cu suflet mare și cu dorință de performanță”, a declarat Cătălin Anton în exclusivitate pentru Liga2.ro.

Acesta se află în concediu medical în acest momentan și spune că problemele acumulate în timp l-au determinat să spună stop activității fotbalistice.

”Mi-am depus la club o decizie de încetare a activității. Problemele mele sunt hipertensiunea arterială și aritmie cardiacă, pe fondul unor boli inflamatorii articulare. Totul este pe fondul unor boli inflamatorii și trebuie eliminat stresul din viața mea dacă vreau să-mi cresc nepoții. Eu fac de 20 de ani management de criză, iar de 7 ani activez în fotbal. Este momentul să învăț a spune stop! Doresc succes echipei, finanțatorului, suporterilor, îmi doresc ca echipa să-și atingă obiectivul în sezonul viitor și să reușească ceea ce mi-am dorit și eu, promovarea în SuperLigă. Nu poți să stai doar pe pastile și să trăiești cu impresia că ești puternic. Cel puțin asta e decizia mea acum. În mod obligatoriu am nevoie să mă recuperez fizic și psihic. Vârsta și starea sănătății mă obligă să iau o pauză”, a completat Cătălin Anton.

Cătălin Anton a fost prezentat ca președinte la Ceahlăul în prima zi a lunii iulie 2023, înainte de startul sezonului recent încheiat. El activase în precedenții șapte ani la FC Botoșani, în ultimii ani ca președinte și director executiv. A fost la Botoșani, pentru început, director de marketing, mai scrie sursa citată.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șoferiță cu „boala vitezei” trasă pe dreapta de polițiști, avea și permisul suspendat!

astăzi, 18:11
384

La data de 21 iunie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul public din orașul Bucecea, un autoturism, condus de o femeie de 40 de ani, care rula cu viteză...

Cămașa cu altiță celebrată la Botoșani (Foto)

astăzi, 17:36
123

Expoziția „Suprapuneri estetice - Cămașa românească”, recent vernisată la Galeriile de Artă „Ștefan Luchian”, se înscrie în ceea ce numim celebrarea un...

Povestea Ioanei, fata cu vise de aur din Botoșani. A făcut facultatea ajutată de „Glasul Vieții”: O singură restanță din cauza laptopului vechi!

astăzi, 16:16
383

Ioana Calinic,  în vârstă de 23 de ani, a reușit să urmeze Facultatea de Design din cadrul Universității de Arte ,,George Enescu” din Iași (UNAGE) datorită părintelui Da...