Fostul director de la FC Botoșani, numit președinte al clubului Ceahlăul Piatra Neamț

Fostul director de la FC Botoșani, numit președinte al clubului Ceahlăul Piatra Neamț

Noul președinte pare să se potrivească perfect cu antrenorul Cristi Pustai, el absolvind o facultate de Electronică și Telecomunicații.

Anton Cătălin-Ducu, fostul director executiv al FC Botoșani, va fi preşedintele clubului de fotbal Ceahlăul Piatra Neamț.

Cătălin Anton a fost, începând din 2017, director executiv al AFC Botoşani. Mutarea de la vârful staff-ului administrativ al CSM Ceahlăul survine după ce în urmă cu câteva zile a fost anunţat viitorul preşedinte executiv al formaţiei pietrene, respectiv Marin Mitran.

După prelungirea contractului cu antrenorul Cristian Pustai până în 2025 și aducerea lui Marin Mitran în funcția de președinte executiv al echipei Ceahlăul de la 1 iulie, Anton Măzărianu (COMES Săvinești), principalul finanțator, face o nouă mișcare care pavează drumul spre Liga 2. Cătălin Ducu Anton va ocupa funcția de președinte de club CSM Ceahlăul Piatra Neamț, potrivit ziarpiatraneamt.ro.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șoferiță cu „boala vitezei” trasă pe dreapta de polițiști, avea și permisul suspendat!

Sâmbătă, 22 Iunie 2024
538

La data de 21 iunie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul public din orașul Bucecea, un autoturism, condus de o femeie de 40 de ani, care rula cu viteză...

Cămașa cu altiță celebrată la Botoșani (Foto)

Sâmbătă, 22 Iunie 2024
171

Expoziția „Suprapuneri estetice - Cămașa românească”, recent vernisată la Galeriile de Artă „Ștefan Luchian”, se înscrie în ceea ce numim celebrarea un...

Povestea Ioanei, fata cu vise de aur din Botoșani. A făcut facultatea ajutată de „Glasul Vieții”: O singură restanță din cauza laptopului vechi!

Sâmbătă, 22 Iunie 2024
491

Ioana Calinic,  în vârstă de 23 de ani, a reușit să urmeze Facultatea de Design din cadrul Universității de Arte ,,George Enescu” din Iași (UNAGE) datorită părintelui Da...