Prognoza meteo pentru intervalul 28 iulie-10 august

Prognoza meteo pentru intervalul 28 iulie-10 august
Pe tot parcursul intervalului, în Moldova,  vremea va fi călduroasă, cu precădere în zonele de câmpie şi podiş. Temperaturile diurne vor creşte uşor până în zilele de 3 şi 4 august, când vor atinge valori medii de 33 de grade Celsius, după care vor scădea şi se vor situa, în medie, în jurul a 30 de grade.

Valorile termice nocturne se vor încadra în ecartul mediu de 16…18 grade. Probabilitatea de averse slabe va creşte începând cu data de 5 august, insă ploile se vor semnala doar pe arii restrânse.

LA MUNTE

Valorile termice, atât cele diurne, cât şi cele nocturne, vor fi constante pe tot parcursul intervalului şi se vor situa în jurul unor valori medii de 20...22 de grade, respectiv 12...14 grade Celsius.

Vor fi averse, în general slabe cantitativ, cu caracter local, mai ales în zilele de 28, 29 şi 31 iulie şi în perioada 4 – 10 august.

Vezi AICI prognoza pentru toate regiunile!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
242

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
306

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...

50 de tone de deșeuri arse într-un incendiu într-o localitate din Botoșani, pădure la un pas să fie cuprinsă de flăcări!

Vineri, 17 Mai 2024
240

Aproximativ 50 de tone de deșeuri plastice, menajere și vegetale au ars, în această după-amiază, în localitatea Baranca din comuna Hudești. Puțin a lipsit ca flăcările să nu cupr...