Directia Judeteana de Statistica Botosani este in sarbatoare: 155 de ani de la infiintare - FOTO, VIDEO

Directia Judeteana de Statistica Botosani este in sarbatoare: 155 de ani de la infiintare - FOTO, VIDEO
Angajaţii Direcţiei Judeţene de Statistică Botoşani au fost, vineri, în sărbătoare cu prilejul aniversării a 155 de ani de la înfiinţarea acestei instituţii.

Conducerea Direcţiei Judeţene de Statistică a ţinut să marcheze acest eveniment printr-o festivitate la care au fost prezenţi pe lângă angajaţi şi subprefectul Relu Tiganuca, seful Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, colonelul Radu Anton, dar si presedintele CECCAR Botosani, Viorel Alexandru.

De asemenea, printre cei prezenţi s-au numărat şi foşti salariaţi ai instituţiei care acum sunt pensionari.

Directorul Direcţiei Judeţene de Statistică Botoşani, Valentin Popa, le-a oferit câte o diplomă si o medalie celor prezenti. Totodata el a tinut sa anunte lansarea oficiala a paginii de Facebook a institutiei, acolo unde vor fi afisate informatii de interes pentru cetatenii judetului Botosani.

La final, şi subprefectul Gelu Tiganuca, dar si colonelul Radu Anton, au transmis câteva cuvinte de felicitare tuturor statisticienilor şi cu toţii au ciocnit câte un pahar cu şampanie.













 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

E prima dată când s-a întâmplat așa ceva: Pacient cu AVC transferat cu elicopterul de la Cluj la Suceava pentru a fi salvat!

astăzi, 15:25
348

La Spitalul Clinic Județean de Urgență Suceava a fost transferat de la Cluj Napoca un pacient cu AVC, fiind prima solicitare de acest fel de la un centru universitar.Potrivit purtătorului de c...

Post vacant într-o parohie din Botoșani, se caută preot pentru 230 de familii!

astăzi, 12:42
326

Mitropolia Moldovei și Bucovinei a actualizat, pe 3 mai 2024, lista cu parohiile vacante pentru care pot opta pentru transfer doar preoții din cadrul Eparhiei Iașilor care întrunesc condiții...

Focul pus cu intenție a distrus tone de furaje, pompierii au reușit să salveze casa și animalele!

astăzi, 10:52
318

Pompierii botoșăneni au fost la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local....