Ciuştea, despre debranşările impuse de Nova Apaserv: "În afara prevederilor contractuale şi în afara prevederilor legale"

Ciuştea, despre debranşările impuse de Nova Apaserv: "În afara prevederilor contractuale şi în afara prevederilor legale"
Consilierul judeţean Dorin Ciuştea a criticat măsura dispusă de conducerea Nova Apaserv de a debranşa scările de bloc din municipiile Botoşani şi Dorohoi şi spune că decizia şefilor de la această societate nu respectă cadrul legal.

În plus, spune consilierul judeţean, prin această măsură se încalcă şi prevederile contractuale, în condiţiile în care sunt privaţi de serviciile de apă şi cetăţenii care sunt cu facturile la zi.

"După părerea mea, măsura luată este în afara prevederilor contractuale şi în afara prevederilor legale. Am fost asiguraţi că la această societate au fost promovaţi în conducere cei mai pricepuţi oameni, cei mai buni specialişti, am externalizat o serie de activităţi în speranţa că lucrurile se vor rezolva ori după părerea mea măsurile luate sunt în contradicţie cu ceea ce noi am spus că trebuie să asigurăm, respectiv eficienţa şi buna organizare a serviciilor publice de interes judeţean", a spus Dorin Ciuştea.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Astăzi este (și) ziua salvatorilor din întreaga lume: La mulți ani, bravi pompieri!

astăzi, 08:54
35

Pe 4 mai se sărbătorește Ziua Internațională a Pompierilor. Ei sunt cei care aduc speranță atunci când totul pare pierdut Indiferent de limba pe care o vorbesc, de naționalitate sau de c...

Calendar Ortodox: Sfânta şi Marea Sâmbătă; Sf. Mc. Pelaghia; Sf. Monica, mama Fericitului Augustin

astăzi, 08:17
22

Pelaghia era o fecioară foarte frumoasă, înţeleaptă şi plină de frica lui Dumnezeu, şi însuşi fiul împăratului se logodise cu ea. Auzind sfânta de la creştini de M&ac...

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
533

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...