Moarte suspectă la Leorda! Un bărbat a decedat după o ceartă cu un nepot! FOTO

Moarte suspectă la Leorda! Un bărbat a decedat după o ceartă cu un nepot! FOTO
  Un bărbat în vârstă de 78 de ani, din satul Dolina, comuna Leorda, a decedat în Sâmbăta Mare după ce s-a certat cu un nepot al său.

  Între Alexandru Larcu și Ioan Olaru, de 53 de ani, existau neînțelegeri mai vechi legate de o bucată de pământ. Sâmbătă cei doi s-au luat din nou la ceartă și la un moment dat au început să se lovească, între cei doi intervenind și soția bărbatului mai în vârstă, care de asemenea a suferit unele răni.

Bărbatul de 78 de ani s-a prăbușit la pământ, și la scurt timp a decedat. Din câte se pare, acesta a fost lovit și cu un lemn, pe care soția l-a arătat oamenilor legii. 

"L-a izbit de pamant nepotul. A baut un pahar si s-a dus la pamant si a scos parii de acolo si a venit la batran si l-a izbit de pamant. A venit cu doi pari de acolo si l-a lovit cu parul", a spus o ruda a celor doi.

La fața locului s-au deplasat criminaliștii și un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost luat de Medicina Legală iar în urma efectuării necropsiei se va stabili dacă a fost ucis sau a murit ca urmare a unui infarct, acesta fiind cunoscut ca având probleme cardiace.

Nepotul victimei a fost luat de polițiști și dus la audieri.

"Ei se cearta de vreo 10 ani. Nu mergeau unul la altul. Pentru ca nepotul l-a dezmostenit pe batran si a vandut pamantul ei se mai certau. Astazi a baut un rachiu si din cate am auzit l-ar fi lovit", ne-a spus cumnatul batranului decedat.























 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
323

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

Duminică, 5 Mai 2024
466

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

Duminică, 5 Mai 2024
916

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...