Vezi ce a pregătit Uvertura Mall pentru Paşte

Vezi ce a pregătit Uvertura Mall pentru Paşte
În apropierea Sărbătorilor pascale Uvertura Mall a pregătit surprize, atât pentru cei care doresc să aleagă cele mai inspirate cadouri, cât și pentru cei care poftesc la cele mai proaspete produse pentru masa de Paște.

Pregătirile de sărbătoare au început deja, iar pentru masa de Paște se recomandă cumpărături chibzuite.

Piața Agroalimentară din Uvertura Mall îi așteaptă pe botoșăneni cu produse proaspete și cele mai bune prețuri din oraș. În plus, cumpărătorii au șansa de a câștiga zeci de coșuri cu bunătăți de la producătorii locali.

La H&M iepurașul vine cu reduceri, special pentru cei mici. Colecţia de primăvara H&M Kids are în această săptămână prețuri incredibile la toate rochițele, tricourile și pantalonii. Tot săptămâna aceasta, 14 - 20 aprilie, spațiul de joacă Mischa Kids oferă ouă de ciocolată tuturor copiilor care îi trec pragul.

Sabrini a pregătit până la sfârșitul lunii reduceri de 50% la toate bijuteriile din argint și de 35% pentru ceasurile Jacques Lemans. Bijuteriile din aur cu perle, diamante sau pietre prețioase vor avea o reducere de 10%.

Kenvelo oferă în această perioadă reduceri de 50% la toate articolele din colecția primăvară-vară 2014. Magazinul Steilmann are o promoție specială de Paște, în perioada 17 – 22 aprilie: reduceri pentru primul produs achiziționat de 10%, iar la al doilea de 20%.

În perioada 14 – 19 aprilie, cumpărăturile din magazinul Sense sunt răsplătite cu vouchere cadou în valoare de 50 de lei. 

Acestea sunt doar o parte din surprizele oferite în această perioadă celor care aleg să-și petreacă timpul la shopping, distracție și relaxare în Uvertura Mall. 

Programul special de Paște al magazinelor:

Sâmbătă, 19 aprilie, 10:00 – 18:00
Duminică, 20 aprilie, închis.
Luni, 21 aprilie, 10:00 – 22:00


Excepție de la acest program fac cele 3 cafenele, Kafeteque, Navia Cafe, Sofie’s Cafe şi clubul Chicago Cash. Acestea vor avea program prelungit şi vor fi deschise inclusiv duminică, 20 aprilie.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
189

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
192

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
276

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...