Lovitura de teatru in cazul doctoritei moarte in Franta! Vezi ce vrea sa faca familia ei din Romania

Lovitura de teatru in cazul doctoritei moarte in Franta! Vezi ce vrea sa faca familia ei din Romania
Simona Pitea Zahan, o tanara doctorita ce muncea intr-un spital din Franta, a murit in urma cu cateva zile, colegii ei spunand ca femeia era epuizata.

Presa franceza sustine ca femeia s-a sinucis. Jurnalistii de la cotidianul "La Nouvelle Republique" sustin ca romanca a decedat in noaptea de sambata spre duminica, dupa ce si-a administrat o doza de produse mortale intravenos, in spitalul in care lucra, in Chateauroux.

Simona este din comuna Scoarta din judetul Gorj, iar familia ei este distrusa. Rudele tinerei spun ca este o minciuna, ca documentele medicale nu sustin varianta sinuciderii. Mai mult, conform presei gorjene, familia doreste sa dea in judecata presa franceza, care a raspandit varianta sinuciderii. Simona va fi inmormantata sambata, in satul natal.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
89

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
213

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...

50 de tone de deșeuri arse într-un incendiu într-o localitate din Botoșani, pădure la un pas să fie cuprinsă de flăcări!

Vineri, 17 Mai 2024
154

Aproximativ 50 de tone de deșeuri plastice, menajere și vegetale au ars, în această după-amiază, în localitatea Baranca din comuna Hudești. Puțin a lipsit ca flăcările să nu cupr...