Portariuc, optimist în privința drumurilor care leagă Botosaniul de Suceava și Iași: "Anul viitor, la această vreme, vor fi finalizate!"

Portariuc, optimist în privința drumurilor care leagă Botosaniul de Suceava și Iași: "Anul viitor, la această vreme, vor fi finalizate!"
Primarul Ovidiu Portariuc a ţinut să dea  asigurări că Botoşaniul nu este izolat de restul ţării din punct de vedere al infrastructurii rutiere, iar problemele care au fost până acum în ceea ce priveşte transportul rutier pe cele două drumuri naţionale care fac legătură cu Suceava şi Iaşi sunt în curs de rezolvare.

De asemenea, edilul-şef al municipiului a precizat că şi problema transportului de pe Aeroportul Suceava este una rezolvată.

"Două dintre drumurile principale care leagă Botoşaniul de Suceava şi Iaşi au început să fie modernizate în acest an. Anul viitor, la această vreme, vor fi finalizate. Pe drumul spre Iaşi deja s-au lucrat aproape 25-30 de kilometri, iar spre Suceava a intrat în pregătiri. Vorbim de infrastructura rutieră. În ceea ce priveşte Aeroportul am avut cel puţin trei-patru discuţii cu investitori şi m-am deplasat personal la Bucureşti, la Guvern, şi am avut intervenţii la miniştri şi chiar la primul ministru, pe acest subiect. Deşi iniţial zborul a fost suspendat, a fost reintrodus, parţial, până la primăvară. Aeroportul din Suceava a intrat în modernizare. În următoarea jumătate de an ne vom lovi de astfel de impedimente, dar ulterior lucrurile vor intra în normal. S-a înţeles că este vorba de un aeroport strategic pentru această zonă, atât pentru Suceava, cât şi pentru Botoşani. Eu am toată convingerea şi am asigurări de la cel mai înalt nivel guvernamental că lucrurile sunt rezolvate", a spus Ovidiu Portariuc.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
240

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

Duminică, 5 Mai 2024
302

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

Duminică, 5 Mai 2024
686

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...