Zgonea, jignit de declaratiile lui Antonescu: Am fost muncitor, am facut facultatea la seral

Zgonea, jignit de declaratiile lui Antonescu: Am fost muncitor, am facut facultatea la seral
Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, s-a aratat ofensat de declaratiile lui Crin Antonescu cu privire la vizita intreprinsa de deputat la Rosia Montana.    

"Eu ii port domnului Antonescu un profund respect. Eu o consider ca pe o jignire atitudinea pe care domnia sa a avut-o fata de mine personal. Eu am fost muncitor, am facut facultatea la seral si am invatat ca daca vrei sa ai casca alba in cap trebuie sa ii respecti si pe cei care au alte culori la casca", a spus Zgonea, luni, potrivit Digi 24.    

De asemenea, presedintele Camerei Deputatilor a subliniat ca intentia sa a fost gresit interpretata si ca daca el este cel care greseste, poate fi sanctionat de colegi.    

"Am promis inainte ca Partidul National Liberal sa ia o decizie, ca ma voi deplasa acolo, din respect pentru acei oameni. Aceasta este atitudinea pe care o am eu si acesta este felul meu de-a fi. Daca gresesc, sunt foarte multi cei care pot sa ma sanctioneze, inclusiv colegii mei din colegiu.  

In rest, va spun sincer, am un sincer respect pentru Crin Antonescu, inainte de a fi presedintele Partidului National Liberal si ma leaga fata de domnia sa mai mult decat o colegialitate. Prefer sa cred ca a fost eronat sfatuit", a mai spus Zgonea, adaugand ca Rosia Montana este un "proiect politic care a cazut in bratele social-liberalilor".  

 Crin Antonescu a criticat, duminica seara, atitudinea celor care fac vizite in mina si se pozeaza cu castile pe cap, in loc sa gaseasca solutii la masa de discutii.  

 "Eu am inteles si am salutat faptul ca premierul a fost acolo, a purtat niste discutii cu niste oameni si i-a determinat sa puna capat unei forme speciale de protest care nu avea rost. Era o forma aproape limita de protest, in conditiile in care erau asteptati si sunt asteptati dansii, ca si altii, la masa dialogului.  

A face un fel de ritual acuma din a ne duce si intra intr-o galerie, fara ca nimeni sa fie acolo, asa, s-o vizitam si sa declaram imi pare usor superficial si chiar infantil. Ceea ce este important nu e sa facem noi turnee si sa intram in mine si sa ne pozam cu casti de miner pe cap, si este sa discutam serios acest proiect, este sa se auda voce tuturor care sunt interesati si sa luam o decizie asa cum ne da dreptul calitatea de parlamentar si responsabilitatea", declara Crin Antonescu. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - FC Voluntari 0-0! Ne-am jucat cu ocaziile, salvarea de la retrogradare se decide la Galați!

astăzi, 16:30
119

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, 0-0, după un meci în care echipa a avut ocazii imense.Meciul a început modest, iar prima fază periculoasă a avut loc în minutul 36. Atu...

Incendiu la o gospodărie din apropierea Mănăstirii cu un albastru unic în lume! (foto, video)

astăzi, 15:40
315

Incendiul a izbucnit în jurul orei 15:00, la o gospodărie din localitatea Voroneț. Pompierii suceveni intervin pentru localizarea și lichidarea incendiului.Momentan se manifestă la o cas...

Tânăr prins beat la volan în Sâmbăta Mare, polițiștii au întocmit dosar penal!

astăzi, 15:23
107

În cursul zilei de sâmbătă, în jurul orei 3:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Dorohoi au oprit pentru control, pe o stradă din municipiul Dorohoi, un autoturism condus d...