Eugen Țurcanu, atac dur la șeful Poliției municipiului: "Cred că domnul comandant poate fi primar al municipiului!"

Eugen Țurcanu, atac dur la șeful Poliției municipiului: "Cred că domnul comandant poate fi primar al municipiului!"

 EUGEN TURCANU  

Consilierul local Eugen Țurcanu l-a atacat în cadrul ședinței de Consiliu Local de joi pe comisarul șef Cătălin Radu, șeful Poliției Municipiului Botoșani, făcând referire la câteva aspecte prezentate de acesta, din raportul de activitate,  la ultimele ședințe privind ordinea și siguranța publică.

"Nu aș fi intervenit dacă nu aș fi remarcat o grijă deosebită a acestora față de problemele municipiului. Într-o eventuală lovitură de stat a unei instituții militare, cred că domnul comandant poate fi primar al municipiului în orice clipă, pentru că am văzut că are niște veleități remarcabile și bine că avem cadrele pregătite și pentru asemenea scenariu", a spus Țurcanu.

Consilierul municipal s-a aratat deranjat de unele aprecieri pe care șeful Poliției Municipale le-a făcut.

"Printre altele precizează dumnealui că orașul este o dovadă vie a modului în care se respectă autorizațiile de construire, că s-au pus izolații pe fațadele blocurilor și sunt neestetice și nu îi convine dumnealui grosimea și culoarea, că sistemul de supraveghere care ne-a costat foarte mult necesită o extindere. Nu înțeleg de ce nu încearcă ei să își extindă activitatea și să acopere mai multe zone ale orașului. Că chioșcurile din preajma școlilor sunt o sursă de nu înțeleg ce, că sunt mulți câini vagabonzi, văd că și aici are competențe și îi dau această activitate cu cea mai mare plăcere să o preia și să o administreze. Că în şcoli elevii ar trebui să aibă uniforme sau semne distinctive, mai era prin anii 1940 un regim care punea semne distinctive oamenilor. Mai urmează şi la Botoşani să vină Poliţia să pună elevilor şi intrăm în gardă", a spus Eugen Țurcanu.

El a cerut ca la fiecare ședință de Consiliu Local să fie prezent și un reprezentant al Poliției.

"Eu aș vrea să vă solicit ca la fiecare ședință de Consiliu Local să fie un reprezentant al acestei autorități care cât de curând o să ne preia locul. Eu nu am auzit să ne spună în raportul ăla al lor despre traficul de droguri, și de persoane și prostituție, niște descinderi spectaculoase, nu am văzut să vorbească despre evaziune fiscală", a conchis consilierul local.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Două incendii de vegetație uscată și deșeuri menajere, produse în ultimele ore la Botoșani!

astăzi, 09:28
16

Pompierii botoșăneni au fost la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local....

Fostul președinte al FC Botoșani se retrage definitiv din fotbal: ”Nu poți să stai doar pe pastile și să trăiești cu impresia că ești puternic”

astăzi, 08:44
333

Președintele Cătălin Anton (61 de ani) a anunțat că se retrage din activitatea fotbalistică, din motive medicale.Oficialul clubului nemțean, în trecut președinte la FC Botoșani, spu...

Doina Federovici despre atacurile candidatului PNL pentru Consiliul Județean Botoșani

astăzi, 08:31
165

Doina Federovici, președintele Partidului Social Democrat Botoșani, a transmis un comunicat de presă cu privire la ”atacurile candidatului PNL pentru Consiliul Județean”.„Am ...