EUROVISION 2013: Turcescu, câştigătorii X Factor şi Ianău de la Românii au talent - în SEMIFINALE

EUROVISION 2013: Turcescu, câştigătorii X Factor şi Ianău de la Românii au talent - în SEMIFINALE
Nepoata lui Carlos Santana - Renee Santana -, Robert Turcescu şi trupa Casa Presei, Luminiţa Anghel, Elena Cârstea, Electric Fence, Tudor Turcu, Cezar Ouatu, Alin Văduva şi Andrei Leonte, câştigătorii X Factor, dar şi Narcis Iustin Ianău, finalistul Românii au talent, se numără printre cei pe care îi vom vedea în finala preselecţiei Eurovision România 2013.
 
Printre cei care s-au înscris în concursul Eurovision, care au participat la preselecţii, dar nu s-au calificat, se numără: Raluca Ocneanu, Irina Tănase (fostă concurentă la Vocea României), AG Weinberger, Ralflo, Daniel Robu, Maria Buză, Tiptil, Andreea Lazăr.

Lora a anunţat organizatorii că nu poate fi prezentă la audiţiile live din cauza unei probleme de sănătate, renunţând astfel la participarea la concursul Eurovision. În aceeaşi situaţie s-a aflat şi Tavi Colen, care nu s-a prezentat la audiţii.
 
Din cele 148 de melodii înscrise, 104 au intrat în preselecţiile de la Bucureşti din 13 şi 14 februarie, restul fiind audiate de juriul de specialitate la Studiourile Teritoriale ale TVR. Selecţia naţională Eurovision 2013 a stârnit mare interes şi în afara României. Interpreţi şi compozitori din Marea Britanie, Turcia, Israel, Suedia sau Franţa au înscris melodii pentru concursul din România, scrie Libertatea.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Programul complet pentru Târgul Regional de Zootehnie de la Popăuți!

astăzi, 10:01
44

Evenimentul este organizat de Asociația Crescătorilor de Ovine și Caprine Moldoovis, Primăria comunei Răchiți, Stațiunea de Cercetare și Dezvoltare din Popăuți și Asociația Crescătorilor ...

George Enescu, ultima dorință scrisă în Testament: ”Înmormântarea mea să fie cât mai simplă, să se dea cât mai multe pomeni şi daruri!”

astăzi, 09:49
27

George Enescu s-a născut în data de 19 august 1881 în Liveni-Vârnav din Botoşani. Provenea din familie de preoţi, atât pe linie maternă, cât şi pe linie paternă....

Panică în spitale. Documentul pe care medicii au trebuit să-l semneze, în contextul războiului din Ucraina

astăzi, 09:34
158

Medicii sunt ținuți sub evidență, în contextul războiului din Ucraina, stat pe care Guvernul de la București îl sprijină militar, financiar și umanitar.Unul dintre medicii viza...