Programul complet pentru Târgul Regional de Zootehnie de la Popăuți!

Cea de-a XVI-a ediție a Târgului Regional de Zootehnie – utilaje agricole și produse tradiționale de la Popăuți se apropie cu pași repezi.

Programul complet pentru Târgul Regional de Zootehnie de la Popăuți!

Evenimentul este organizat de Asociația Crescătorilor de Ovine și Caprine Moldoovis, Primăria comunei Răchiți, Stațiunea de Cercetare și Dezvoltare din Popăuți și Asociația Crescătorilor de Taurine. Acesta are loc în weekend-ul 11 - 12 mai. 

În anii trecuți, evenimentul se bucura de un real succes, venind sute de oameni din județul Botoșani, dar și din împrejurimi pentru a se bucura atât de vremea frumoasă de afară, cât și de surprizele organizatorilor.

Anul acesta pe scenă vor urca artiști din România și Republica Moldova. Printre aceștia se numără Cornelia Ciobanu, Mihaela Tabura, Viorica Macovei, Dianna Rotaru și Codrenii din Republica Moldova. De asemenea, vor mai încânta publicul tinerii artiști ai Botoșaniului.

Programul complet al târgului

Deschiderea evenimentului va avea loc sâmbătă, de la ora 11:00, iar de la ora 12:00 vor urca pe scenă diferite ansambluri.

De la ora 12:30, Ionică Nechifor, directorul Stațiunii Popăuți, se va întâlni cu toții fermierii și vor fi dezbătute teme ce privesc sprijinul cuplat pentru sectorul ovin și caprin, dar și condițiile tehnice privind înscrierea animalelor în regim genealogic. La ora 13:30 va avea loc expoziția chinologică cu patrupede din rasa ciobănesc de Bucovina.

De la ora 15:00 va urca pe scenă Fanfara Trei Prăjini din Vaslui.

Duminică, 12 mai, evenimentul va începe la 11:30 cu parada ciobăneștilor românești de Bucovina și cu o demonstrație de tuns oi. La 12:30 începe și parada berbecilor, urmând ca primirea oficialităților să aibă loc la ora 13:00. La ora 13:30 va avea loc prezentarea bovinelor de rasă, iar la 14:30 oficialitățile se vor deplasa la scenă.

Evenimentul se va încheia în jurul orei 17:00, când va avea loc masa oficialităților.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșăneanul Emanuel Barica, moment colosal în prima semifinală la Românii au talent: Tu, pictând, te vindeci pe tine!” (Video)

astăzi, 08:38
58

Jurații și-au arătat aprecierea pentru momentul oferit de Emanuel Barica. De altfel, în urma evoluției de vineri seara, Emanuel Barica s-a calificat în Finala ”Românii au t...

Lucian Trufin: „Soluția pentru a ține tinerii în Botoșani e să îi învățăm o meserie bine plătită, după modelul școlii de meserii de la Vlăsinești”

astăzi, 08:30
15

Candidatul PSD pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani consideră că cel mai eficient mod pentru a-i determina pe tineri să nu mai plece la muncă în străinătate sa...

Tragedie pe șosea: Trei tineri motocicliști au murit, una dintre victime este din Botoșani! (Foto, Video)

astăzi, 07:20
1710

Un accident grav a avut loc duminică după-amiază, la granița dintre județele Vaslui și Iași, pe raza comunei Codăești. Incidentul s-a produs între două motociclete și un autoturism....