Mii de oameni au venit la Cornișa să petreacă alături de artiștii lor preferați de Zilele municipiului Botoșani! (galerie foto)

Vremea prielnică și însorită i-a scos din case pe botoșănenii dornici de distracție și relaxare în aer liber.

Mii de oameni au venit la Cornișa să petreacă alături de artiștii lor preferați de Zilele municipiului Botoșani! (galerie foto)

   Foto: Știri Botoșani/Florin Timofte

Au început Zilele municipiului Botoșani la Cornișa AquaPark&Sports. Evenimentul a debutat joi, 9 mai, și ține până duminică seară.

Sute de oameni au venit să se relaxeze în aer liber, să își asculte artiștii preferați pe scenă sau chiar să delecteze cu bucatele pregătite de comercianți.

De asemenea, cei dornici de senzații tari au la dispoziție și un parc de distracții.

În jurul orei 20:00 a urcat pe scenă Andia, iar de la 20:45 este așteptat în fața publicului Carla`s Dreams.


Mai urmează încă trei zile de distracție cu diverși artiști, cum ar fi Ștefan Bănică, The Urs și The Motans.










 





 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Târgul Liceelor la Botoșani, dedicat elevilor de clasa a VIII-a. Președinte CJE: „Totdeauna să vă urmați pasiunea și să credeți în voi” (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
1194

Vineri a debutat ediția 2024 a Târgului Liceelor la Botoșani și Dorohoi. Evenimentul s-a desfășurat în două locații în același timp: în Sala de Sport a Colegiului Tehni...

Bursa locurilor de muncă la Botoșani, sute de șomeri au fost prezenți! Director AJOFM: „Sperăm să aveți un statut schimbat pe piața muncii!” (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
656

Vineri dimineață, la Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă” din municipiul Botoșani s-a desfășurat Bursa Locurilor de Muncă.Evenimentul este organizat de Agenția Județeană pentru...

Unul dintre microbuzele școlare electrice destinate elevilor din mediul rural a fost prezentat, marți, la Botoșani! (foto, video)

Marţi, 14 Mai 2024
915

Marți dimineață, în Piața Revoluției din municipiul Botoșani a fost făcută prezentarea unuia dintre microbuzele școlare electrice care vor ajunge în comunele din județul Botoșan...