Firma Electroalfa a contestat licitatia de la Parcul de agrement Cornisa!

Firma Electroalfa a contestat licitatia de la Parcul de agrement Cornisa!
In urma cu cateva zile, municipalitatea a anuntat ca licitatia a fost castigata de SC Grupo Empresarial Mangeta din Spania, care a obtinut 100 de puncte. Oferta financiara a societatii a fost cea mai mica, de 46,9 de milioane de lei.

Reprezentantii societatii Eletroalfa au depus in cursul zilei de marti o contestatie, aceasta urmand a fi solutionata de Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor.

Electroalfa s-a clasat pe locul doi, cu o oferta de 52,19 de milioane de lei.

"Sunt mai multe argumente pe care le-au prezentat. Sunt motive tehnice de evaluare a firmei care a castigat, anumite clauze care nu i-ar fi permis primei firme. Ramane acum ca Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor sa decida", a spus primarul Ovidiu Portariuc.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
242

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
306

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...

50 de tone de deșeuri arse într-un incendiu într-o localitate din Botoșani, pădure la un pas să fie cuprinsă de flăcări!

Vineri, 17 Mai 2024
240

Aproximativ 50 de tone de deșeuri plastice, menajere și vegetale au ars, în această după-amiază, în localitatea Baranca din comuna Hudești. Puțin a lipsit ca flăcările să nu cupr...