Gireada are "verde" de la Turcanu pentru un loc in Parlament: "Daca Comisia de Etica a USL va accepta, eu nu am nimic impotriva"

Gireada are "verde" de la Turcanu pentru un loc in Parlament: "Daca Comisia de Etica a USL va accepta, eu nu am nimic impotriva"
Liberalul Verginel Gireada va candida la alegerile parlamentare din data de 9 decembrie doar daca va avea acceptul Comisiei de Etica a USL, sustine Florin Turcanu, presedintele organizatiei judetene a PNL Botosani.

Fostul primar al comunei Mihai Eminescu a fost condamnat, la inceputul acestui an, la doi ani de inchisoare cu suspendare pentru abuz in serviciu.

Verginel Gireada si-a manifestat intentia de a candida pentru un mandat de deputat pe Colegiul Saveni.

"Daca Comisia de Etica USL va accepta, eu nu am nimic impotriva. Stim foarte bine si este o realitate ca domnul Gireada a avut o mica problemuta. Ca este facuta politic, ca nu este, vom vedea. Toate situatiile vor fi dezbatute in Comisia de Etica. In mod normal, este o comisie mixta a USL la Bucuresti. Pentru candidatii la Parlament nu semnez eu dosarele. Le semneaza domnul presedinte Crin Antonescu, domnul Victor Ponta si domnul Daniel Constantin", a spus Florin Turcanu.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Incendiu la o gospodărie din apropierea Mănăstirii cu un albastru unic în lume!

astăzi, 15:40
106

Incendiul a izbucnit în jurul orei 15:00, la o gospodărie din localitatea Voroneț. Pompierii suceveni intervin pentru localizarea și lichidarea incendiului.Momentan se manifestă la o cas...

Tânăr prins beat la volan în Sâmbăta Mare, polițiștii au întocmit dosar penal!

astăzi, 15:23
35

În cursul zilei de sâmbătă, în jurul orei 3:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Dorohoi au oprit pentru control, pe o stradă din municipiul Dorohoi, un autoturism condus d...

Botoșănean băgat în închisoare pentru o infracțiune săvârșită în urmă cu patru ani!

astăzi, 13:20
93

În cursul zilei de vineri, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au identificat un bărbat de 40 de ani, din orașul Ștefănești, pe numele căruia era emis un mandat de ex...