Condamnat la 20 de ani de inchisoare dupa ce a ucis un tanar!

Condamnat la 20 de ani de inchisoare dupa ce a ucis un tanar!
Barbatul care in luna aprilie, anul trecut, a ucis un tanar si l-a ranit pe prietenul acestuia, in fata unei discoteci din satul Hulub, comuna Dangeni, a fost condamnat de magistrati la 17 de ani de inchisoare.

Dumitru Coteata mai avea o pedeaspa de 3 ani de inchisoare cu suspendare, dispusa de Judecatoria Saveni, in urma cu mai bine de cinci ani, pentru o talharie, iar acum, pe langa pedeapsa de 17 ani s-au mai adaugat si cei trei ani.

Instanta l-a mai obligat pe barbat si la plata unor daune morale si materiale, in suma de 60.000 de lei, fata de familia tanarului pe care l-a omorat.

Sentinta nu este definitiva, putand fi atacata cu apel.

Va reamintim ca tragedia s-a petrecut de Sfantul Dumitru, cand cei doi tineri care au cazut victime au venit la discoteca din satul Hulub, organizata cu ocazia Hramului.

La un moment dat, in discoteca s-a iscat un scandal si mai multe persoane s-au luat la bataie. Scandalul a continuat afara, iar la cativa metri de discoteca Dumitru Coteata, de 35 de ani, l-a injunghiat pe un tanar de 23 de ani si pe prietenul acestuia, apoi a luat-o la fuga.

Tanarul de 23 de ani a mai reusit sa se tarasca cativa metri si s-a prabusit la pamant.

Medicii chemati la fata locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viata. Cel de-al doilea barbat injunghiat a fost preluat de Ambulanta si transportat la spital, unde a fost salvat. In incaierare a fost ranit si un agent de paza comunala, care a fost lovit cu pumnii si picioarele.

Agresorul a fost prins in casa parintilor sai.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
310

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
342

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...

50 de tone de deșeuri arse într-un incendiu într-o localitate din Botoșani, pădure la un pas să fie cuprinsă de flăcări!

Vineri, 17 Mai 2024
284

Aproximativ 50 de tone de deșeuri plastice, menajere și vegetale au ars, în această după-amiază, în localitatea Baranca din comuna Hudești. Puțin a lipsit ca flăcările să nu cupr...