Emil Boc i-a bagat in sedinta de urgenta pe liderii PDL

Emil Boc i-a bagat in sedinta de urgenta pe liderii PDL
PDL organizeaza o sedinta de urgenta cu toti liderii partidului, la sediul din Aleea Modrogan. Reuniunea a fost convocata de presedintele democrat liberal, Emil Boc.

Aceasta intalnire vine dupa ce, miercuri, Sorin Frunzaverde si-a anuntat oficial plecarea din PDL, acesta urmand a se alatura PNL, din partea caruia va candida pentru presedintia Consiliului Judetean Caras-Severin.

Mai multi lideri ai partidului au incercat sa-l determine pe Frunzaverde sa nu plece din PDL, acesta fiind vazut ca un lider cu greutate, totodata si unul dintre fondatorii partidului.

Astfel, mai multi conducatori PDL au fost socati, marti aseara, si li se parea imposibil ca Sorin Frunzverde sa plece.

Deocamdata Emil Boc nu a avut o reactie oficiala la acest anunt si se asteapta punctul sau de vedere in sedinta de miercuri, la care participa lideri locali, dar si centrali ai PDL. In plus, liderii PDL sunt impartiti, o parte dintre ei dorind inlocuirea presedintelui partidului.

Presedintele Senatului, Vasile Blaga, se afla la Timisoara, unde are discutii cu liderii locali.

Unele voci din cadrul partidului arata ca aceasta demisie ar putea determina si alti parlamentari democrat liberali sa plece, dar si lideri locali.

ziare.com

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

astăzi, 19:09
128

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

astăzi, 17:41
209

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

astăzi, 16:43
451

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...