Turcanu il acuza pe Tabuleac ca se intalneste la ore tarzii cu candidati ai USL

Turcanu il acuza pe Tabuleac ca se intalneste la ore tarzii cu candidati ai USL

 Florin Turcanu, presedinte PNL Botosani  

Presedintele organizatiei judetene a PNL, deputatul Florin Turcanu, il acuza pe presedintele Consiliului Judetean, Mihai Tabuleac, ca se intalneste pe ascuns cu membri ai USL.

Turcanu il mai acuza pe Tabuleac ca se foloseste de titulatura de presedinte al CJ, in afara orelor de serviciu si a cadrului legal.

"Scrisoare deschisă adresată domnului Mihai Ţibuleac, deocamdată preşedinte al CJ Botoşani

Domnule Mihai Ţibuleac aţi declarat în nenumărate rânduri că sunteţi un om integru, onest, deschis dialogului. Aţi declarat că sunteţi tipul reprezentativ al politicianului de care are nevoie România. Aţi declarat că valorile dumneavoastră sunt cele ale democraţiei, onoarei şi cinstei.

Dacă ceea ce aţi susţinut patru ani de zile este adevărat, dacă activitatea dumneavoastră administrativă este transparentă şi plină de fair play, vă solicit public să dezvăluiţi cu cine şi ce candidaţi USL aţi vizitat, la ore târzii (precum, odinioară, Securitatea), vineri şi sâmbătă (16 şi 17 martie 2012 – ca să nu existe confuzii) şi în ce scop folosiţi funcţia de preşedinte al CJ Botoşani şi banul public pe care îl aveţi la dispoziţie.

Vă solicit, de asemenea, să spuneţi de ce vă folosiţi, în afara serviciului şi a cadrului legal, de titulatura de preşedinte al CJ Botoşani.

Dacă mai există demnitate (măcar la final de mandat), aştept domnule Ţibuleac, de la omul care se pretinde a fi exponentul noii clase politice şi care doreşte să conduca judeţul încă patru ani, un răspuns public astfel încât electoratul să ia la cunoştinţă şi să judece în consecinţă. Alegătorul trebuie să vadă cine şi-a construit cariera politică pe minciună şi manipulare şi cine spune adevărul.

Deputat, Florin Ţurcanu, candidat la preşedinţia CJ Botoşani din partea USL"

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Valeriu Iftime: Cu atâtea exemple demne de urmat, sunt sigur că vom reuși să realizăm o dezvoltare reală și la Botoșani! (Video)

astăzi, 21:22
20

Domnul Bolojan, timp de ani de zile, a oferit Oradiei și județului Bihor un model de administrație publică, eficiență și investiții durabile. În scurta mea vizită în județul Biho...

Sucevean condamnat pentru distrugere, încarcerat în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 19:16
44

În cursul zilei de sâmbătă, 18.05.2024, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești în timp ce patrulau pe raza satului Călinești, comuna Dărmănești din Suceava, &i...

Amenzi pentru proprietarii de apartamente, ce obligații au până la finalul anului!

astăzi, 18:04
153

În cazul românilor care nu își permit să cumpere, respectiv să monteze repartitoare de căldură, vor primi ajutor de a stat până la finalul lunii august 2024. Conform ANRE...