Terenurile dintre Suceava şi Botoşani, cea mai bună soluţie pentru dezvoltarea de parcuri industriale CUM COMENTAŢI?

Terenurile dintre Suceava şi Botoşani, cea mai bună soluţie pentru dezvoltarea de parcuri industriale CUM COMENTAŢI?
Terenurile situate între municipiile Suceava şi Botoşani sunt cea mai bună soluţie de dezvoltare a unor parcuri industriale, consideră preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur.

Prezent la întrunirea membrilor Zonei Metropolitane Suceava, Gheorghe Flutur s-a declarat un partener şi un aliat foarte hotărât al acestei asocieri, care favorizează realizarea de noi investiţii în zonă, informează Monitorul de Suceava.

El a spus că, deşi în ultima vreme unii oameni politici au tot marşat pe ideea realizării unui parc industrial la Termica, în opinia sa, ideea respectivă are mult mai puţine şanse de realizare decât amenajarea unor parcuri industriale pe axa Suceava –Botoşani, de preferat chiar în apropierea Aeroportului Salcea.

"Acolo avem toate şansele să facem o zonă facilă investiţiei în parcuri industriale. E o zonă cu mare aglomerare urbană – 150.000 de locuitori avem noi, Botoşaniul, situat la 30 de km distanţă, are cam tot atâta populaţie, iar la mijloc este aeroportul, care va deveni internaţional. Investitorii după asta fug – vor să aibă de unde să-şi recruteze forţa de muncă", a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Suceava.

Conform sursei citate, Flutur le-a spus celor prezenţi că asocierea în cadrul Zonei Metropolitane Suceava este primul pas înţelept în această direcţie, dar că, pentru a atrage investitori pe terenurile lor, vor trebui să le asigure căi de acces şi utilităţi.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
276

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

Duminică, 5 Mai 2024
331

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

Duminică, 5 Mai 2024
771

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...