Familie in greva foamei, in fata Institutiei Prefectului! FOTO

Familie in greva foamei, in fata Institutiei Prefectului! FOTO
O familie din Sendriceni anunta ca a intrat in greva foamei, in fata Institutiei Prefectului, pe motiv ca Primaria din Sendriceni nu le pune in posesie un teren castigat prin hotarare judecatoreasca, definitiva si irevocabila.

Oamenii spun ca au vrut sa vanda terenul catre copiii lor, dar in momentul in care ar fi trebuit sa faca intabularea au constatat ca suprafata e mai mica decat cea castigata in instanta.

Acestia s-au judecat cu un vecin, au facut demersuri sa fie pusi in posesie, dar nu au primit un raspuns. Ei spun ca au facut greva foamei si la Sendriceni, dar nu le-a ascultat nimeni pasul.

Familia Livitchi a cumparat un teren in suprafata de 72 de ari, in anul 1999, pe raza localitatii Horlaceni, comuna Sendriceni si desi are hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila privind respectivul teren, Fanica Livitchi sustine ca autoritatile refuza sa il puna in posesie.

Barbatul a spus ca trei ani au durat procesele si a muncit in strainatate pentru a plati avocatii si desi instanta i-a facut dreptate, terenul este detinut de o alta persoana.

Barbatul a spus ca este dispus sa stea in greva foamei, impreuna cu sotia si cei doi copii, pana ce li se va face dreptate.





 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 18:04
261

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

astăzi, 17:52
185

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...

Amenzi de 12.000 de lei aplicate de jandarmi în minivacanța de 1 Mai, botoșăneni prinși cu droguri de risc!

astăzi, 17:14
48

În minivacanța de 1 Mai, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani au acționat preponderent în vederea prevenirii faptelor de tulburare a ordinii și liniștii...