A ajuns in stare grava la spital dupa ce a intrat intr-un stalp, la scurt timp dupa ce fusese amendat pentru viteza

A ajuns in stare grava la spital dupa ce a intrat intr-un stalp, la scurt timp dupa ce fusese amendat pentru viteza
Un tanar in varsta de 24 de ani, din Radauti, a ajuns in stare grava la spital, dupa ce a intrat cu masina intr-un stalp de electricitate de pe marginea drumului.

Claudiu C. se deplasa dinspre Suceava catre Botosani, la volanul unui autotursim Mercedes, iar la un moment dat, pe raza localitatii Baisa, din cauza vitezei, a derapat, a pierdut controlul asupra volanului, a patruns pe contrasens si a intrat intr-un stalp de beton.

El se afla singur in masina in momentul producerii accidentului.



Barbatul a ramas incarcerat si a fost nevoie de interventia pompierilor pentru a-l scoate din masina. Tanarul a suferit multiple traumatisme si a fost transportat cu o Ambulanta la spital.

“Am preluat un barbat stabil din punct de vedere hemodinamic, care prezenta politraumatism prin accident rutier, avea comotie cerebrala, un traumatism cranio-cerebral acut inchis, un traumatism hemitorace drept si un traumatism la umarul drept", a declarat medicul Cristian Simionescu, din cadrul SJA.

Cu doar cateva minute inainte de a se produce accidentul, soferul tocmai fusese amendat de politisti pentru depasirea vitezei legale.



 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
348

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

Duminică, 5 Mai 2024
599

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

Duminică, 5 Mai 2024
1014

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...